Hämta appar på din Apple Watch

Hitta appar du tycker om på din Apple Watch.

Så här hämtar du appar

Använd den iPhone som är parkopplad med din klocka eller använd App Store på klockan.

Hämta appar från App Store på din Apple Watch

1. Visa hemskärmen genom att trycka på Digital Crown och tryck sedan på App Store.

2. Tryck på Sök för att hitta appar med Handskrift eller Diktering eller rulla ned för att hitta appar i fokus och utvalda appsamlingar.

3. Tryck på en app för att visa dess beskrivning, betyg och recensioner, skärmbilder, viktig information med mera.

4. Tryck på priset eller tryck på Hämta.

Apple Watch-skärm som visar hur man hämtar en app
  5. Dubbelklicka på sidoknappen under Digital Crown för att hämta och installera appen när du uppmanas till det.

Om en app i App Store har en Hämta-knapp i stället för ett pris är appen gratis. Du behöver inte betala för att hämta en gratis app. Vissa appar erbjuder köp inuti appen och prenumerationer som du kan köpa. Prenumerationer och köp inuti appen ger dig tillgång till fler funktioner, mer innehåll och annat. Läs mer om köp och prenumerationer i appar.

Hämta appar med iPhone-enheten som är parkopplad med din Apple Watch

1. Öppna appen Watch på din iPhone.

2. Tryck på fliken Min klocka.

3. Rulla till appen du vill lägga till. Appar som du kan installera visas i avsnittet Tillgängliga appar.

iPhone-skärm som visar appen Watch
  4. Tryck på Installera för att lägga till en app på din klocka.

Om du inte hittar en app

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.