Om din iMac (2013- eller 2014-modell) startar om när du öppnar en JPEG-bild i Finder eller Förhandsvisning

I OS X 10.10.3 kan din iMac startas om och visa ett felmeddelande när du öppnar väldigt stora JPEG-bilder.

Den här artikeln har arkiverats och uppdateras inte längre av Apple.

Om du använder OS X Yosemite 10.10.3 och en av följande iMac-modeller kan iMac starta om när du öppnar väldigt stora JPEG-bilder (.jpg) i Finder eller Förhandsvisning. Mer specifikt så slutar iMac svara en kort stund, visar en svart skärm och startar sedan om och visar meddelandet datorn startades om på grund av ett problem. Om din iMac inte startar om kanske bilden visas helt i grått istället.

• iMac (Retina-skärm 5K, 27 tum, sent 2014)
  • iMac (27 tum, sent 2013)
  • iMac (21,5 tum, sent 2013)

Uppdatera till OS X Yosemite 10.10.4

Lös detta problem genom att uppdatera till OS X Yosemite 10.10.4.