Så här startar du om din Apple Watch

Läs om hur du stänger av och slår på din Apple Watch, även när den inte svarar.

Apple Watch som visar var sidoknappen finns samt strömreglaget.

Starta om din Apple Watch

1. Tryck och håll ned sidoknappen tills du ser strömreglaget.
  2. Dra strömreglaget.
  3. När klockan har stängts av trycker du ned sidoknappen igen tills Apple-logotypen visas.

Ta först bort Apple Watch från laddaren om den håller på att ladda. När klockan laddar kan du inte starta om den.

Skärm med Apple-logotyp.

Tvinga din Apple Watch att starta om

Tvinga inte din Apple Watch att starta om ifall du uppdaterar watchOS. När du ser Apple-logotypen och förloppshjulet på din Apple Watch låter du den vara tills uppdateringen är slutförd.

Du bör bara tvinga enheten att starta om som en sista utväg och endast om den inte svarar. Tvinga Apple Watch att starta om genom att hålla ned både sidoknappen och Digital Crown i minst 10 sekunder och släpp sedan båda knapparna när Apple-logotypen visas.