Använda Bilder och iCloud-bildbibliotek på flera Mac-datorer

Bilder fungerar med iCloud-bildbibliotek så att du kan komma åt dina bilder och videofilmer på alla dina Mac-datorer.

Med iCloud-bildbibliotek kan du komma åt dina bilder och videoklipp på flera Mac-datorer såväl som på din iPhone, iPad och iPod touch eller på iCloud.com.

Logga bara in på iCloud med samma Apple-ID på alla dina enheter. Du kan slå på iCloud-bildbibliotek i Bilder > Inställningar eller från iCloud-panelen i Systeminställningar.

När du har loggat in visas dessa alternativ i programmet Bilder på alla dina Mac-datorer:

• Alla ursprungliga bilder och videofilmer
  • Alla mappar och album
  • Smarta album
  • Namn och ansikten i albumet Personer
  • Nyckelord
  • Minnen
  • Nyckelfotourval

Dessa objekt är bara tillgängliga på Mac-datorn där de skapades:

• Böcker, kort och kalendrar
  • Bildspel
  • Genvägar till nyckelord
  • Oanvända nyckelord
  • Det senast importerade albumet (det här albumet innehåller bilder som du senast importerade på en specifik Mac-dator)

Dina bilder och videoklipp måste lagras i Bilder-biblioteket och kunna nås via iCloud-bildbibliotek.