Om det uppstår problem när du hämtar appar, filmer eller annat innehåll från Apple igen

Läs om vad du ska göra om du inte kan hämta ett objekt igen eller om du inte ser objektet i dina köp.

Om objektet du vill hämta igen inte visas

Om problem uppstår när du hämtar igen

Läs mer

Om du ser ett meddelande som säger ”Den här enheten är kopplad till ett annat Apple-ID. Du kan inte koppla den här enheten till ett annat Apple-ID under [antal] dagar” kan du behöva vänta för att hämta om dina köp. Läs mer om kopplade enheter.