Om hämtning av musik, filmer eller tv-program från iTunes Store, Apple Music-appen eller Apple TV-appen avbryts

Om hämtningen avbryts när du köper och hämtar musik, en film eller ett tv-program från iTunes Store, Apple Music-appen eller Apple TV-appen kan du starta om hämtningen.

Starta om hämtningen på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. På iPhone eller iPod touch trycker du på Mer  längst ned på skärmen och sedan på Hämtningar. Tryck på Hämtningar på din iPad.
    Du kommer inte att se Hämtningar om du inte har objekt som kan hämtas.
  3. Ange ditt Apple-ID och lösenord om du blir tillfrågad.
  4. Hitta objektet du vill hämta om och tryck sedan på den blå hämtningspilen blå hämtningspil.

Om du inte kan slutföra hämtningen på din iPhone, iPad eller iPod touch kan du testa att hämta från Apple Music-appen eller Apple TV-appen på Mac, eller från iTunes för Windows på pc. Du kan sedan synka den med din enhet.

Om du fortfarande inte kan starta om din hämtning kan du läsa mer här.

Starta om en hämtning på din Mac eller pc

1. På en Mac: öppna Apple Music-appen eller Apple TV-appen. På en pc: öppna iTunes för Windows.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Klicka på Konto > Leta efter tillgängliga hämtningar i menyraden längst upp på skärmen.
  4. Ange lösenordet för ditt Apple-ID och klicka sedan på Visa konto.

Dina hämtningar startas om automatiskt. Om de inte gör det kan du läsa mer här.

Om du fortfarande inte kan starta om hämtningarna kan du prova dessa steg

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.