Om hämtning av musik, filmer eller tv-serier från iTunes Store plötsligt stannar

När du hämtar musik, film eller ett tv-program från iTunes Store och det avbryts kan du starta om hämtningen.

När du har köpt en låt, album, film eller tv-program i iTunes Store kanske hämtningen oväntat stoppas beroende på något av följande:

• iTunes förlorade anslutningen till internet.
  • iTunes avslutades innan hämtningen hade avslutats.
  • Din iPhone, iPad, iPod touch eller dator startades om under en hämtning.
  • Internetanslutningen var för långsam.
  • Ett annat program, exempelvis säkerhetsprogram från tredje part eller en brandvägg, blockerar hämtningen.

Om du är Apple Music-medlem kan du få hjälp med iCloud-musikbibliotek istället. Om du hyrde en film kan du läsa mer om strömning och hämtning av hyrfilmer.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna appen iTunes Store.
  2. På iPhone eller iPod touch trycker du på Mer  längst ned på skärmen. Tryck sedan på Hämtningar.
    Tryck på Hämtningar på din iPad.
    Hämtningar visas endast om du har tillgängliga objekt som ska hämtas eller aktiva eller pausade hämtningar.
  3. Om du uppmanas till det anger du ditt Apple-ID och lösenord.
  4. Leta reda på det objekt du vill starta om hämtningen för och tryck på den blå hämtningspilen blå hämtningspil.

Om hämtningen inte kan slutföras på din iPhone, iPad eller iPod touch kan du hämta materialet i iTunes på din Mac eller pc. Därefter synkar du den till din enhet.

Om du fortfarande inte kan starta om hämtningarna kan du få mer hjälp.

På en Mac eller pc

1. Öppna iTunes.
  2. Om du inte är inloggad loggar du in med ditt Apple-ID.
  3. Välj Konto > Leta efter tillgängliga hämtningar i menyraden längst upp på skärmen eller längst upp i iTunes-fönstret.
  4. Ange lösenordet och tryck sedan på returtangenten på tangentbordet eller klicka på Visa konto.
  5. Dina hämtningar startas om automatiskt.

Om du fortfarande inte kan starta om hämtningarna kan du få mer hjälp.

Mer hjälp

Om du fortfarande inte kan starta om hämtningarna kan du försöka med stegen nedan:

• Starta om din iOS-enhet eller dator.
  • Leta efter uppdateringar för Mac eller pc och installera eventuella mjukvaruuppdateringar. Du bör också uppdatera alla eventuella säkerhetsprogram, exempelvis virusskydd, sabotageskydd och brandväggar.
  • Om du använder wifi för att komma ut på internet kan du prova att använda ett annat wifi-nätverk under hämtningen. Starta om wifi-routern om du ansluter till ett hemnätverk. Leta även efter och installera eventuella uppdateringar av den fasta mjukvaran i wifi-routern. Mer information om hur du uppdaterar routerns fasta mjukvara finns på tillverkarens webbplats.
  • Läs mer om du inte kan ansluta till iTunes Store.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.