Få hjälp med ett objekt som du köpt från App Store, iTunes Store eller iBooks Store.

Använd reportaproblem.apple.com för att granska dina köp, kvitton och rapportera ett problem med ett objekt du köpt.

Du kan använda reportaproblem.apple.com för att visa dina köp och kvitton, samt för att kontakta Apple-supporten angående problem med tidigare köp. När du öppnar sidan anger du det Apple-ID och lösenord som du använde när du köpte objektet och väljer Logga in.

Prenumerationer hanteras inte via reportaproblem.apple.com. Läs om hur du hanterar dina prenumerationer i appar.

Hitta ett köp

Om du letar efter ett specifikt köp trycker eller klickar du på fältet Sök i Senaste köp och anger namnet på köpet. Tryck på  och välj sedan Köp. Om du använder en Mac eller pc klickar du istället på Köp för att bläddra bland dina köp.

Visa ett kvitto

Om du inte känner igen summan som debiterats din bank eller ditt kredit- eller betalkort, kan flera köp ha grupperats till en enda transaktion. Du kanske inte får ett separat kvitto via e-post för varje.

Tryck på  och välj sedan Kvitton för att hitta dina kvitton och se en lista över dem. Om du använder en Mac eller pc klickar du på Kvitton. Ett kvitto kanske inte finns tillgängligt om du gjorde köpet nyligen.

Rapportera problem

Inom 90 dagar kan du rapportera problem med ett köp. Hitta köpet du behöver hjälp med och klicka på Rapportera ett problem. Följ sedan stegen på skärmen. Du kan behöva skicka mer information till oss. Kontakta appens utvecklare eller hämta objektet igen.

Om köpen du vill ha hjälp med inte visas under Rapportera ett problem eller om du inte vet vilket Apple-ID köpen gäller, kontrollerar du att din e-postadress har ett Apple-ID kopplat till sig och kontaktar sedan Apple-supporten.

Be familjemedlemmen som genomförde köpet att slutföra dessa steg om du använder Familjedelning och behöver få hjälp med ett delat objekt.

Läs om hur du kan få hjälp med prenumerationer och appar som avslutas oväntat, slutar svara eller inte vill starta.

Få hjälp med andra iTunes-inköp