Logic Remote-appen kanske inte kan ansluta till Logic Pro X vid vissa brandvägsinställningar

Logic Remote-appen kan kanske inte ansluta till Logic Pro X på en dator med aktiverad brandvägg. Om brandväggen har konfigurerats att blockera alla inkommande anslutningar kan Logic Remote inte ansluta till Logic Pro X.

Lös problemet så här:

1. Välj Systeminställningar i Apple-menyn ().
  2. Klicka på Säkerhet och integritet i fönstret Systeminställningar.
  3. Klicka på fliken Brandvägg i panelen Säkerhet och integritet.
  4. Klicka på låssymbolen i det nedre vänstra hörnet på panelen Brandvägg. Autentisera med användarnamn och lösenord för en administratör.
  5. Klicka på knappen Brandväggsalternativ.
  6. Avmarkera kryssrutan Blockera alla inkommande anslutningar.
  7. Klicka på OK.

Läs mer

Om du har en Touch OSC-kontrollyta installerad i Logic Pro X finns mer information om detta i Logic Remote kan kanske inte ansluta om en Touch OSC-enhet redan är installerad i Logic Pro.

Det här dokumentet kommer att uppdateras efterhand som ytterligare information blir tillgänglig.