Använda Logic Remote utan ett delat wifi-nätverk

Du kan använda Logic Remote på din iOS-enhet till att styra Logic Pro för Mac, GarageBand och MainStage på din Mac även om du inte har ett delat wifi-nätverk.

När du vill använda Logic Remote 1.3.1 utan ett delat wifi-nätverk kan du ansluta iOS-enheten direkt till din Mac via en Lightning-kabel eller så kan du skapa ett dator-till-dator-wifi-nätverk mellan enheterna.

Du behöver följande för att ansluta med hjälp av någon av dessa metoder:

• En Mac som kör macOS Sierra 10.12.4.

• Logic Pro 10.3 eller senare, GarageBand 10.1.5 eller senare eller MainStage eller senare.

• En iPad eller iPhone som kör iOS 10.3 eller senare samt Logic Remote 1.3.1 eller senare.

Ansluta en Lightning-kabel

Förutom de krav som angavs ovan behöver du en Lightning-kabel och iTunes 12.6 för att upprätta anslutningen.

Se till att du startar om din Mac efter iTunes-uppdateringen.

Så här ansluter du en Lightning-kabel:

1. Anslut Lightning-kabeln från iOS-enheten till din Mac.

2. Öppna Logic Pro, MainStage eller GarageBand på din Mac.

3. Öppna Logic Remote på din iOS-enhet.

4. Välj den Mac du är ansluten till i dialogrutan på iOS-enheten.

5. Klicka på Tillåt i varningen på din Mac för att bekräfta och upprätta anslutningen.

Skapa ett dator-till-dator-nätverk

Du kan skapa en tillfällig wifi-anslutning mellan iOS-enheten och din Mac för att använda Logic Remote.

Så här ansluter du med ett dator-till-dator-nätverk:

1. Skapa ett dator-till-dator-nätverk på din Mac.

2. På iOS-enhetens hemskärm: gå till Inställningar > Wi-Fi och kontrollera att Wi-Fi är aktiverat. Välj Mac under Enheter.

3. Öppna Logic Pro, MainStage eller GarageBand på din Mac.

4. Öppna Logic Remote på din iOS-enhet.

5. Välj den Mac du är ansluten till i dialogrutan på iOS-enheten.

6. Klicka på Anslut i varningen på din Mac för att bekräfta och upprätta anslutningen.