Så här hittar du serienumret på din Mac Pro

Läs om hur du hittar serienumret på din Mac Pro-dator.

Serienumret finns på flera platser:

• i Mac OS X
  • på datorytan
  • på den ursprungliga produktförpackningen
  • på det ursprungliga kvittot (eller fakturan).

i Mac OS X

På de flesta datorer med Mac OS X hittar du serienumret i fönstret Om den här datorn.

på datorytan

Du kan hitta serienumret på modellens konfigurationsetikett, som finns på datorns baksida direkt nedanför videoportarna.

Serienumret på datorns baksida

på den ursprungliga produktförpackningen

Om du fortfarande har kvar originalförpackningen till din Mac Pro hittar du serienumret på streckkodsetiketten som är fastklistrad på förpackningen.

på det ursprungliga kvittot (eller fakturan).

Vissa återförsäljare kan ange Mac Pro-datorns serienummer på kvittot.

Läs mer

Läs om hur du hittar serienumret på andra maskinvaruprodukter från Apple.