Hyra filmer från Apple TV-appen

Läs om hur du hittar och hyr filmer i Apple TV-appen och sedan hämtar eller strömmar dem på din iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Mac-dator, pc, smart-tv eller strömningsenhet.

Hyr och titta nu eller senare

Sök efter en film i Apple TV-appen* och sedan ett alternativ för att hyra den. Det går inte att hyra alla filmer.

Du har 30 dagar på dig att börja titta på en film efter att du har hyrt den. När du har börjat titta på filmen är den tillgänglig i 48 timmar. Filmen tas automatiskt bort från ditt bibliotek 30 dagar efter att du har hyrt den eller 48 timmar efter att du har börjat titta, beroende på vilket som sker först.

*Apple TV-appen är inte tillgänglig i alla länder och regioner. Se om Apple TV-appen är tillgänglig i ditt land eller din region.

Leta upp hyrfilmen och hämta eller strömma den sedan

Följ stegen nedan för din enhet.

På din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Öppna Apple TV-appen och gå till fliken Bibliotek.
  2. Leta efter Hyresobjekt. Om du inte ser Hyresobjekt finns det inga aktuella hyrfilmer förknippade med det Apple-ID som du är inloggad med.
  3. Tryck på om du vill strömma filmen. Du kan också trycka på för att hämta filmen så att du kan titta offline.

När du har satt igång filmen har du 48 timmar på dig att se den till slut.

På din Apple TV, smart-tv eller strömningsenhet

1. Öppna Apple TV-appen och gå till fliken Bibliotek.
  2. Välj Hyrfilmer i sidofältet. Om du inte ser Hyresobjekt finns det inga aktuella hyrfilmer förknippade med det Apple-ID som du är inloggad med.
  3. När du vill titta på en film markerar du den och väljer Spela upp. Du kan inte hämta hyrfilmer till din Apple TV, smart-tv eller strömningsenhet.

När du har satt igång filmen har du 48 timmar på dig att se den till slut.

På Mac-datorn

1. Öppna Apple TV-appen och gå till fliken Bibliotek.
  2. Klicka på Hyrfilmer i sidofältet. Om du inte ser Hyresobjekt finns det inga aktuella hyrfilmer förknippade med det Apple-ID som du är inloggad med.
  3. Håll muspekaren över hyrfilmen och klicka på . Klicka på  om du vill hämta den till din dator.

När du har satt igång filmen har du 48 timmar på dig att se den till slut.

I iTunes på din pc.

1. Öppna iTunes och klicka på  Filmer i det övre vänstra hörnet.
  2. Klicka på fliken Hyrda överst i iTunes-fönstret. Om du inte ser fliken Hyrd har inga filmer hyrts med det Apple-ID som du är inloggad med.
  3. Håll muspekaren över titeln och klicka på när du vill strömma filmen. Klicka på om du vill hämta den till din dator.

När du har satt igång filmen har du 48 timmar på dig att se den till slut.

Titta på filmen på valfri enhet

Du kan titta på filmer som du hyr på alla enheter som har Apple TV-appen och där du är inloggad med ditt Apple-ID.

Du kan hämta filmen till en enhet i taget. Om du hämtar filmen till en enhet kan du samtidigt strömma den till en annan enhet.

Titta om filmen har hämtats eller strömmas på en annan enhet om du inte kan spela upp den. Om du vill hämta hyrfilmen till en annan enhet måste du ta bort filmen från din enhet och sedan hämta den till enheten du vill titta på.

Du kan inte hämta hyrfilmer till din Apple TV, smart-tv eller strömningsenhet.

Få hjälp

• Starta om din enhet om du inte kan strömma eller titta på videoinnehåll från Apple TV-appen. Om du fortfarande inte kan spela upp hyrfilmen kan du läsa mer om strömningsproblem eller rapportera ett problem.
  • Vid hämtningar kan du börja titta på filmen så snart tillräckligt mycket av den har hämtats så att den kan spelas upp utan avbrott. Om du planerar att titta på hyrfilmen på ett flyg eller någonstans där du inte har tillgång till wifi kan det vara bra att hämta hyrfilmen dagen före så att du säkert har tillräckligt med tid att hämta den till enheten.

Läs mer

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Det finns konkreta risker med att använda internet. Kontakta leverantören om du vill veta mer. Andra företags- och produktnamn kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.