Hyra filmer i Apple TV-appen

Sök efter och hyr filmer i Apple TV-appen och hämta dem sedan och strömma dem på din iPhone, iPad, Apple TV, Mac, pc, smart-tv eller strömningsenhet.

Hyra en film i Apple TV-appen

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Sök efter filmen som du vill hyra.

3. På filmens sida väljer du knappen Hyr. Om du inte ser alternativet att hyra är den filmen inte tillgänglig att hyra.

4. Logga in med ditt Apple-ID för att hyra filmen.

Du har 30 dagar på dig att börja titta på hyrfilmen innan den tas bort från ditt bibliotek. När du har börjat titta är din hyrfilmen tillgänglig i 48 timmar. Läs om att ändra filmens undertexter eller ljudspråk.

Det går även att visa om en film har hjälpmedelsfunktioner såsom undertexter (CC), undertexter för döva och hörselskadade (SDH) eller syntolkning (AD).

Hitta hyrfilmen

Titta på dina hyrfilmer från fliken Bibliotek i Apple TV-appen.

På en iPhone eller iPad

1. Öppna Apple TV-appen.

2. På din iPhone trycker du på Bibliotek. Titta sedan under Hyrfilmer. Om du inte kan hitta Hyrfilmer har antingen hyrestiden gått ut eller så har den inte hyrts med det Apple-ID som är inloggat på Apple TV-appen. På din iPad går du till sidofältet. Tryck på Hyrfilmer under Bibliotek.

3. Tryck på din hyrfilm. Här går det att göra följande:

• Strömma hyrfilmen: Tryck på Spela-knappenSpela-knappen.

• Hämta hyrfilmen: Tryck på Hämta-knappenHämta-knappen.

På Apple TV, smart-tv eller strömningsenhet

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Öppna fliken Bibliotek.

3. Välj Hyrfilmer i sidofältet. Om du inte kan hitta Hyrfilmer har antingen hyrestiden gått ut eller så har den inte hyrts med det Apple-ID som är inloggat på Apple TV-appen.

4. Välj hyrfilmen och tryck på Spela upp för att titta på den.

Du kan inte hämta hyrfilmer till din Apple TV, smart-tv eller strömningsenhet.

På en Mac

1. Öppna Apple TV-appen.

2. Klicka på Hyrfilmer i sidofältet under Bibliotek. Om du inte kan hitta Hyrfilmer har antingen hyrestiden gått ut eller så har den inte hyrts med det Apple-ID som är inloggat på Apple TV-appen.

3. Håll pekaren över hyrfilmen för att:

• Strömma hyrfilmen: Klicka på Spela-knappenSpela-knappen.

• Hämta hyrfilmen: Klicka på Hämta-knappenHämta-knappen.

I iTunes på pc

1. Öppna iTunes.

2. Välj Filmer på popupmenyn uppe till vänster.

3. Klicka på fliken Hyrda högst upp i iTunes-fönstret. Om du inte kan hitta Hyrfilmer har antingen hyrestiden gått ut eller så har den inte hyrts med det Apple-ID som är inloggat på Apple TV-appen.

4. Håll pekaren över hyrfilmen för att:

• Strömma hyrfilmen: Klicka på Spela-knappenSpela-knappen.

• Hämta hyrfilmen: Klicka på Hämta-knappenHämta-knappen.

Titta på hyrfilmen på en annan enhet

Det går att titta på hyrfilmer på alla enheter som har Apple TV-appen och där du är inloggad med ditt Apple-ID. När du har hämtat hyrfilmen på en enhet går det att strömma den samtidigt på en annan enhet.

Kontrollera om hyrfilmen är hämtad eller strömmar på en annan enhet om det inte går att spela upp den. Om du vill hämta hyrfilmen till en annan enhet måste du ta bort filmen från din enhet och sedan hämta den till enheten där du vill titta.