Om Beats Updater

Uppdatera dina trådlösa hörlurar, öronsnäckor och högtalare från Beats med den senaste fasta mjukvaran.

Arbetet med Beats Updater har officiellt upphört. Inga nya versioner kommer göras tillgängligt. Vill du ta bort det från din Mac-dator kan du läsa hur du tar bort Beats Updater.

Uppdatera dina trådlösa hörlurar eller öronsnäckor från Beats

Har du parkopplat dina trådlösa hörlurar eller öronsnäckor från Beats med din iPhone, iPad eller iPod touch uppdateras dina Beats automatiskt. Se till att du har den senaste versionen av iOS eller iPadOS och någon av följande Beats-produkter:

• Powerbeats
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3 Wireless
  • Solo Pro
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX
  • Beats Flex
  • Beats Studio Buds
  • Beats Fit Pro

Om du har parkopplat dina Beats med en Android-enhet måste du ladda ner Beats-appen för Android för att uppdatera den fasta mjukvaran.

Läs om hur du använder Beats-appen för Android.

Uppdatera Beats Pill+

Om du har parkopplat din Beats Pill+ med din iPhone, iPad eller iPod touch ska du se till att du har den senaste versionen av iOS eller iPadOS. Hämta därefter appen Beats Pill+ och följ anvisningarna på skärmen för att uppdatera den fasta mjukvaran.

Har du en Android-enhet ska du hämta Beats-appen för Android från Google Play Store för att uppdatera den fasta mjukvaran.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.