Uppdatera den fasta mjukvaran i din Beats-produkt

Uppdatera dina trådlösa hörlurar, öronsnäckor och högtalare från Beats med den senaste fasta mjukvaran.

Uppdatera trådlösa hörlurar eller öronsnäckor från Beats

Har du parkopplat dina trådlösa hörlurar eller öronsnäckor från Beats med din iPhone, iPad eller iPod touch uppdateras dina Beats automatiskt. Se till att du har den senaste versionen av iOS eller iPadOS och någon av följande Beats-produkter:

• Powerbeats
  • Powerbeats Pro
  • Powerbeats3 Wireless
  • Solo Pro
  • Beats Solo3 Wireless
  • Beats Studio3 Wireless
  • BeatsX
  • Beats Flex

Har du parkopplat dina Beats med en Android-enhet ska du hämta Beats-appen för Android från Google Play Store för att uppdatera den fasta mjukvaran.

Uppdatera Beats Pill+

Har du parkopplat din Beats Pill+ med din iPhone, iPad eller iPod touch ska du se till att du har den senaste versionen av iOS eller iPadOS. Hämta därefter appen Beats Pill+ och följ anvisningarna på skärmen för att uppdatera den fasta mjukvaran.

Har du en Android-enhet ska du hämta Beats-appen för Android från Google Play Store för att uppdatera den fasta mjukvaran.

Uppdatera Beats Solo2 Wireless, Beats Studio Wireless, Powerbeats2 Wireless eller Beats Pill 2.0

Hämta Beats Updater och anslut din Beats-produkt direkt till USB-porten på din dator. Använd en mikro-USB-till-USB-kabel som har stöd för dataöverföring.

Om Beats Updater inte hittar din enhet eller slutför uppdateringen:

• Se till att USB-kabeln är säkert ansluten din dator och dina hörlurar, öronsnäckor eller högtalare från Beats.
  • Använd en annan USB-port, inte ett USB-nav, på datorn.
  • Stäng av Beats-produkten och starta den sedan igen.
  • Nollställ Beats-produkten.
  • Starta om datorn.
  • Koppla bort USB-kabeln till din Beats-produkt från din dator och sätt i den igen.

Läs mer

Arbetet med Beats Updater har officiellt upphört. Inga nya versioner kommer göras tillgängligt. Vill du ta bort det från din Mac-dator kan du läsa hur du tar bort Beats Updater.

Information om produkter som inte tillverkas av Apple eller som finns på oberoende webbplatser som inte står under Apples kontroll eller testats av Apple anges endast i informationssyfte och är inte att betrakta som rekommendationer av eller stöd för produkterna. Apple tar inget ansvar för valet eller nyttjandet av webbplatser eller produkter från tredje part och inte heller för produkternas prestanda. Apple garanterar inte att informationen på webbplatser från tredje part är korrekt eller tillförlitlig. Kontakta leverantören för mer information.