Överföra data från din förra iOS- eller iPadOS-enhet till din nya iPhone eller iPad

Ställa in din nya iOS- eller iPadOS-enhet från en säkerhetskopia av din förra iPhone eller iPad.

Innan du börjar

Välj en metod

Välj sedan en av dessa överföringsmetoder.

No alt supplied for Image

Snabbstart: använd din iPhone eller iPad för att ställa in en ny enhet automatiskt.

No alt supplied for Image

iCloud: överför dina data och köpt innehåll till din nya enhet från den gamla enhetens iCloud-säkerhetskopia.

No alt supplied for Image

Appen Apple Devices, iTunes eller Finder: Överför dina data och köpt innehåll till din nya enhet från en säkerhetskopia som du har gjort med appen Apple Devices, iTunes eller Finder.