Ställa in och använda dina Beats Solo 4

Läs hur du laddar, parkopplar, använder och återställer dina Beats Solo 4-hörlurar.

Slå på och ladda dina Beats Solo 4

Slå på Beats Solo 4 genom att hålla ned strömknappen på vänster öronkåpa i 1 sekund.

strömknapp på Beats Solo 4

Ladda dina Beats Solo 4

Om du vill ladda dina Beats Solo 4 ansluter du dem till en strömkälla med den medföljande usb-C-kabeln. När Beats Solo 4 laddas pulserar lampan på den högra öronkåpan rött. När hörlurarna är minst 95 procent laddade blir lampan vit.

Beats Solo 4 ger upp till 50 timmars uppspelning efter cirka 2 timmar och 15 minuters laddning.1 Och med Fast Fuel kan du få upp till fyra timmars uppspelning från en laddning på tio minuter för dina Beats Solo 4.

Parkoppla dina Beats Solo 4

Om du slår på dina hörlurar och indikatorlampan tänds men inte blinkar betyder det att dina hörlurar redan är parkopplade med en enhet. I så fall följer du dessa steg för att ansluta dina hörlurar till en annan enhet.

Parkoppla dina Beats Solo 4 med en iPhone eller en iPad

1. Med Bluetooth aktiverat på din iPhone eller iPad trycker du på strömknappen på dina Beats Solo 4 i tre sekunder.

2. Håll dina Beats Solo 4 inom 5 cm från din olåsta iPhone eller iPad och följ anvisningarna på din iPhone eller iPad.

Parkoppla dina Beats Solo 4 med en Mac, Android-enhet eller annan enhet

1. När Bluetooth är aktiverat på din Mac eller en annan enhet trycker du på strömknappen på den vänstra öronkåpan tills lampan på den högra öronkåpan blinkar vitt.

2. Välj dina Beats Solo 4 i listan över upptäckta Bluetooth-enheter.

Läs om hur du ansluter med Beats-appen för Android.

Använda dina Beats Solo 4

Läs om hur du spelar musik, ändrar volymen, använder Siri och svarar på samtal.

Spela upp musik

Använd ”b”-knappen på vänster öronkåpa för att spela musik.

• Starta eller pausa genom att trycka en gång.

• Tryck två gånger för att gå till nästa låt. Tryck tre gånger för att spela upp föregående spår.

• Snabbspola framåt i en låt genom att trycka två gånger och hålla ned den andra gången. Snabbspola bakåt i en låt genom att trycka tre gånger och hålla ned den tredje gången.

knappar för musikstyrning på Beats Solo 4

Ändra volymen

Styr uppspelningsvolymen med volymknapparna på vänster öronkåpa. Styr samtalsvolymen med volymkontrollerna på telefonen.

• Tryck in och släpp volymhöjningsknappen, eller håll in den om du vill höja volymen kontinuerligt.

• Tryck in och släpp volymsänkningsknappen, eller håll in den om du vill sänka volymen kontinuerligt.

volymknappar på Beats Solo 4

Svara på samtal

Använd ”b”-knappen på den vänstra öronkåpan för att svara på telefonsamtal.

• Tryck en gång för att svara på eller avsluta samtal.

• Tryck en gång för att svara på ett andra inkommande samtal och parkera det första. Om du har två pågående samtal kan du växla mellan dem på det här sättet.

• Tryck två gånger för att avvisa ett inkommande samtal.

knappar för telefonsamtal på Beats Solo 4

Fråga Siri

Om du redan har ställt in Siri på din iPhone är Siri redo att användas med dina Beats Solo 4.2 Om du inte redan har ställt in Siri får du vägledning genom inställningen.

Om du vill aktivera Siri kan du säga ”Hej Siri” eller ”Siri” och hålla ”b”-knappen på vänster öronkåpa intryckt. När en ljudsignal spelas säger du vad du behöver. Läs om vad du kan göra om Siri inte fungerar.

Återställa dina Beats Solo 4

Om du har problem med ljud, Bluetooth eller laddning av dina Beats Solo 4 kan du behöva återställa dina hörlurar.

Stänga av dina Beats Solo 4

Tryck och håll ned strömknappen i en sekund när du vill stänga av dina Beats Solo 4.

1. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.

2. Hjälpmedel, funktioner och kommandon för Siri varierar för olika språk och länder eller regioner. Läs vilka Siri-funktioner som stöds i ditt land eller din region.