Högtalare till Mac mini (2023 med M2)

Innan du börjar

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• Justerbar vridmomentnyckel (10–34 Ncm)

• Nylonpetverktyg (svart)

• Torx T6-bit 70 mm

Borttagning

1. Använd den justerbara vridmomentnyckeln på 10–34 Ncm och Torx T6-biten på 70 mm för att ta bort de två T6-skruvarna (923-02801) från högtalaren.

•  Försiktigt: Avlägsna inte högtalaren från höljet än.

2. Vinkla högtalaren åt sidan enligt bilden. Använd sedan den platta delen på det svarta petverktyget för att lyfta änden av högtalarens kabel från kontakten.

• Viktigt: Högtalarkabeln är ansluten till moderkortet under högtalaren.

3. Avlägsna högtalaren från moderkortet.

Återmontering

1. Använd sedan den platta delen på det svarta petverktyget för att trycka änden av högtalarens kabel mot kontakten.

2. Se till att skruvhålen på högtalaren är i linje med skruvhålen på moderkortet.

3. Montera Torx T6-biten på 70 mm i den justerbara vridmomentnyckeln på 10–34 Ncm. Ställ in vridmomentet på 14,5 Ncm.

4. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och Torx T6-biten på 70 mm för att sätta tillbaka de två T6-skruvarna (923-02801) i högtalaren.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: