Fläkt för Mac mini (2023 med M2)

Innan du börjar

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• Justerbar vridmomentnyckel (10–34 Ncm)

• Nylonpetverktyg (svart)

• Torx T6 70 mm bit

Borttagning

1. Placera datorn så att in- och utgångspanelen är vänd ifrån dig.

2. Använd den justerbara vridmomentnyckeln 10-34 Ncm och Torx T6 70 mm-biten för att ta bort de fyra T6-skruvarna (923-02803) från fläkten.

3. Lyft fläkten för att komma åt fläktens kabel som är under.

4. Använd den platta delen på det svarta petverktyget för att lyfta bort änden av fläktkabeln från kontakten.

5. Ta bort fläkten från höljet.

Återmontering

1. Luta fläkten mot höljets kant så att änden på fläktens kabel kan nå kontakten. Använd sedan den platta delen på det svarta petverktyget för att trycka änden på fläktens kabel mot kontakten.

2. Placera fläkten i höljet.

3. Sätt i Torx T6 70 mm-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 10 till 34 Ncm. Ställ in vridmomentet på 23,5 Ncm.

4. Använd den justerbara vridmomentnyckeln och Torx T6 70 mm-biten för att sätta tillbaka de tre T6-skruvarna (923-02803) i fläkten.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: