Bottenplatta till Mac mini (2023 med M2)

Innan du börjar

Verktyg

• Nylonpetverktyg (svart)

Borttagning

1. För in den platta änden på det svarta petverktyget mellan bottenplattan och höljet (1). Tryck sedan ned det svarta petverktyget för att lyfta bottenplattan lite (2).

2. För det svarta petverktyget runt bottenplattans kant. Lyssna efter tre klick när bottenplattan lossar från de tre skruvarna på antennplattan.

3. Lyft bottenplattan från antennplattan.

Återmontering

1. Placera bottenplattan över antennplattan. Se till att de tre klämmorna på undersidan av bottenplattan är i linje med de tre T6-skruvarna på antennplattan.

2. Tryck på bottenplattan tills de tre klämmorna på bottenplattan snäpper fast i de tre T6-skruvarna.

Var försiktig

• När du har slutfört alla borttagnings- och återmonteringssteg kan du läsa om hur du startar Systemkonfiguration.

• Systemkonfiguration krävs om du har installerat ett nytt moderkort.

• Om du har bytt ut moderkortet startar datorn i felsökningsläget tills du har slutfört Systemkonfiguration.