Övre hölje med batteri och tangentbord för MacBook Pro (14 tum, 2023)

Innan du börjar

Var försiktig

För den här proceduren krävs Systemkonfiguration. När du har slutfört alla borttagnings- och återmonteringssteg kan du läsa om hur du startar Systemkonfiguration.

Borttagning

Varning

Batteriet ingår i det övre höljet. Försök inte ta bort batteriet från det övre höljet.

1. Det finns inga fler steg för borttagning. Det övre höljet innehåller följande delar som inte går att ta bort:

• Batteri och BMU-kort

• Tangentbord och flexkabel till tangentbord

• Mikrofon

• Högtalare

Återmontering

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen:

Var försiktig

När du har slutfört alla borttagnings- och återmonteringssteg kan du läsa om hur du startar Systemkonfiguration.