MagSafe 3-kort till MacBook Pro (14 tum, 2023)

Innan du börjar

Ta bort följande del innan du börjar:

Verktyg

• Justerbar vridmomentnyckel (10–34 Ncm)

• Torx Plus 2IP-bit

• Torx T5-bit

• Usb-C till MagSafe 3-kabel

Borttagning

1. Använd den justerbara vridmomentnyckeln för 10 till 34 Ncm och 2IP-biten för att helt lossa de två 2IP-skruvarna (923-06928) i det övre höljet.

• Viktigt! Sätt delvis tillbaka skruvarna om de faller ur.

2. Använd den justerbara vridmomentnyckeln för 10 till 34 Ncm och Torx T5-biten för att ta bort de två T5-skruvarna (923-06959) från MagSafe 3-kortet.

• Obs! Skruvarna är inte magnetiska.

3. Lyft ut MagSafe 3-kortet från det övre höljet.

Återmontering

1. Positionera MagSafe 3-kortet i det övre höljet.

2. Använd den justerbara vridmomentnyckeln för 10 till 34 Ncm och Torx T5-biten för att delvis sätta tillbaka de två T5-skruvarna (923-06959) (1).

3. Använd den justerbara vridmomentnyckeln för 10 till 34 Ncm och 2IP-biten för att delvis sätta tillbaka de två 2IP-skruvarna (923-06928) (2) i det övre höljet.

4. Anslut MagSafe 3-änden av usb-C till MagSafe 3-kabeln till MagSafe 3-porten för att säkerställa att MagSafe 3-kortet är i linje. Använd den platta änden på det svarta petverktyget för att hålla MagSafe 3-kortet på plats och skapa ett jämnt avstånd mellan MagSafe 3-kontakten och det övre höljet.

•  Fara! Se till att usb-C till MagSafe 3-kabeln inte är ansluten till ström.

5. Sätt i Torx T5-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 10 till 34 Ncm. Ställ in vridmomentet på 22 Ncm. Använd sedan den justerbara vridmomentnyckeln och Torx T5-biten för att helt sätta tillbaka de två T5-skruvarna (1).

6. Sätt i 2IP-biten i den justerbara vridmomentnyckeln för 10 till 34 Ncm. Ställ in vridmomentet på 10 Ncm. Använd sedan den justerbara vridmomentnyckeln och 2IP för att helt sätta tillbaka de två 2IP-skruvarna (2).

7. Koppla bort usb-C till MagSafe 3-kabeln från MagSafe 3-porten.

Sätt tillbaka följande delar för att slutföra återmonteringen: