Beats Studio Pro usb-C ljud- och EQ-optimerade ljudprofiler

Usb-C-kabeln som medföljer dina Beats Studio Pro möjliggör EQ-optimerade ljudprofiler och låter dig ladda dina hörlurar medan du lyssnar på ljud eller streamar förlustfritt ljud.

Aktivera EQ-optimerade ljudprofiler

När du ansluter usb-C-kabeln till dina Beats Studio Pro och en iPad med en usb-C-port, en Mac med en usb-C-port eller en iPhone med en Lightning-port och usb-C till Lightning-adaptern, kan du använda systemknappen på den högra hörselkåpan för att växla mellan tre EQ-optimerade ljudprofiler: Beats signaturprofil, underhållningsprofil och samtalsprofil. När usb-C-kabeln är ansluten till dina Beats Studio Pro är Aktiv brusreducering och Transparens inaktiverade.

Om du vill växla mellan ljudprofiler trycker du två gånger på systemknappen. När du växlar mellan ljudprofiler spelas en ljudsignal.

No alt supplied for Image

Beats signaturprofil

No alt supplied for Image

Beats signaturprofil ger den mest tonalt balanserade inställningen av de tre ljudprofilerna och är väl lämpad för alla musikgenrer. När Beats signaturprofilen är aktiverad tänds en LED-lampa på den högra öronkåpan.

Underhållning

No alt supplied for Image

Underhållningsprofilen framhäver utvalda frekvenser för filmer och spel. När underhållningsprofilen är aktiverad tänds två LED-lampor på den högra öronkåpan.

Samtal

No alt supplied for Image

Samtalsprofilen optimerar frekvenser för röst genom att ta bort bas, vilket gör den idealisk för telefonsamtal eller poddsändningar.När samtalsprofilen är aktiverad tänds tre LED-lampor på den högra öronkåpan.

Lyssna och ladda samtidigt

När du ansluter usb-C-kabeln till dina Beats Studio Pro och en iPad med en usb-C-port, en Mac med en usb-C-port eller en iPhone med en Lightning-port och usb-C till Lightning-adaptern, kan du lyssna på ljud, däriblandförlustfritt ljud, medan du laddar dina Beats Studio Pro.