Använda din iPad efter service

Så här använder du din iPad efter service.

Produkten som har fått service eller bytts ut omfattas av en 90-dagars servicegaranti eller det som kvarstår av den ursprungliga produktgarantin eller AppleCare-planen, beroende på vilket som är längst. Konsumentköplagen gäller även för den produkt som har fått service eller bytts ut där det är tillgängligt.

1. Har du ett SIM-kort i din iPad Wi-Fi + Cellular sätter du i SIM-kortet i din iPad.

2. Återskapa din iPad från en iCloud- eller iTunes-säkerhetskopia.

3. Kontrollera din Apple-ID-enhetslista för att bekräfta att du är inloggad.

©2022 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, iPad och iTunes är varumärken som tillhör Apple Inc. och är registrerade i USA och i andra länder och regioner. AppleCare är ett servicemärke som tillhör Apple Inc. och är registrerat i USA och andra länder och regioner. Namn på andra produkter och företag som nämns häri kan vara varumärken som tillhör respektive företag.