Ta bort eller byta SIM-kort i iPad

Läs om hur du tar ut eller överför SIM-kortet i din iPad (Wi-Fi + Cellular-modeller).

Leta reda på din modell nedan om du vill veta var SIM-facket sitter. Du trycker upp SIM-facket genom att sätta i ett gem eller ett SIM-utmatningsverktyg i hålet bredvid facket. Tryck inåt, mot iPad-enheten, men använd inte våld. Om du har problem med att trycka upp SIM-facket tar du med enheten till din operatör eller en Apple Store för hjälp.

När du tagit bort ditt SIM-kort från facket letar du reda på skåran i ena hörnet på det nya SIM-kortet. Placera det nya SIM-kortet i facket. Det passar bara på ett sätt på grund av skåran. Sätt sedan in facket i enheten i samma riktning som du tog ur det. Facket passar också endast åt ett håll.

Visar bild av iPad med SIM-kort

SIM-facket på den högra sidan, nära botten:

• iPad mini (6:e generationen)

• iPad Pro 11 tum (alla modeller)

• iPad Pro 12,9 tum (6:e generationen)

• iPad Pro, 12,9 tum (5:e generationen)

• iPad Pro 12,9 tum (4:e generationen)

• iPad Pro 12,9 tum (3:e generationen)

• iPad (10:e generationen)

• iPad Air (5:e generationen)

• iPad Air (4:e generationen)

Visar bild av iPad med SIM-kort

SIM-facket på den högra sidan, nära botten:

• iPad Pro 12,9 tum (2:a generationen)

• iPad Pro 12,9 tum (1:a generationen)

• iPad Pro (10,5 tum)

• iPad Pro (9,7 tum)

• iPad (9:e generationen)

• iPad (8:e generationen)

• iPad (7:e generationen)

• iPad (6:e generationen)

• iPad (5:e generationen)

• iPad Air (3:e generationen)

• iPad Air 2

• iPad Air

• iPad mini (5:e generationen)

• iPad mini 4

• iPad mini 3

• iPad mini 2

• iPad mini

Visar bild av iPad med SIM-kort

SIM-facket på den vänstra sidan, nära ovansidan:

• iPad (4:e generationen)*

• iPad (3:e generationen)*

• iPad 2 Wi-Fi + 3G (GSM-modellen)*

* Sätt i gemet eller det medföljande SIM-utmatningsverktyget i 45 graders vinkel.

Visar bild av iPad med SIM-kort

På iPad Wi-Fi + 3G hittar du SIM-facket på den vänstra sidan, nära undersidan.