Ladda dina Beats Studio Buds och dina Beats Studio Buds +

Med laddningsetuiet ger dina Beats Studio Buds upp till 24 timmars kombinerad uppspelning och dina Beats Studio Buds + ger upp till 36 timmars kombinerad uppspelning. Ladda så här när det är dags.

Ladda dina Beats Studio Buds och dina Beats Studio Buds +

Placera dina Beats Studio Buds eller dina Beats Studio Buds +i laddningsetuiet för att ladda dem. Så här kan du göra om du behöver ladda både hörsnäckorna och etuiet:

1. Placera hörsnäckorna i laddningsetuiet.

2. Anslut laddningsetuiet till en strömkälla med USB-C-kabeln som medföljde dina Beats Studio Buds.

No alt supplied for Image

Du kan också ladda etuiet utan hörsnäckorna.

Var och en av dina Beats Studio Buds +-snäckor ger upp till nio timmars uppspelning.1 Med ditt laddningsetui kan du få upp till 36 timmars uppspelning.2 Och med Fast Fuel kan du få upp till en timmes uppspelning efter fem minuters laddning.3 Håll dina Beats Studio Buds + laddade genom att alltid lägga tillbaka dem i laddningsetuiet när du inte använder dem.

Var och en av dina Beats Studio Buds-snäckor ger upp till åtta timmars uppspelning.4 Med ditt laddningsetui kan du få upp till 24 timmars uppspelning.5 Och med Fast Fuel kan du få upp till en timmes uppspelning efter fem minuters laddning.6 Håll dina Beats Studio Buds laddade genom att alltid lägga tillbaka dem i laddningsetuiet när du inte använder dem.

När batteriet i etuiet har mindre än 40 % laddning börjar LED-lampan på framsidan lysa rött. Om LED-lampan blinkar rött kan du behöva nollställa hörsnäckorna.

Se hur mycket laddning dina Beats Studio Buds eller Beats Studio Buds + har

På din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan se batterinivån i vyn Idag på din iPhone, iPad eller iPod touch. Läs om hur du lägger till widgeten Batterier i vyn Idag.

På din Mac

1. Klicka på knappen för Bluetooth-menyn längst upp till höger på Mac-datorn.

2. Välj Beats Studio Buds eller Beats Studio Buds + för att se batterinivån för hörsnäckorna.

På en Android-enhet

Öppna Beats-appen för Android för att se batterinivån på dina hörsnäckor och ditt laddningsetui.

Om du inte kan ladda dina Beats Studio Buds eller dina Beats Studio Buds +

Här följer några saker du kan prova om du har problem med att ladda dina Beats Studio Buds eller dina Beats Studio Buds +.

1. Kontrollera att hörsnäckorna sitter som de ska i laddningsetuiet.

2. Använd en annan strömkälla eller kabel.

3. Nollställa dina Beats Studio Buds eller dina Beats Studio Buds +.

Om du fortfarande behöver hjälp kan du kontakta Apples-supporten.

1. Testerna utfördes av Apple i mars 2023 med förhandsversioner av Beats Studio Buds +, laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 13 Pro och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 procent och Aktiv brusreducering och Transparens var avstängda. Testerna gjordes med fulladdade Beats Studio Buds + som fick spela tills den första Beats Studio Buds +-snäckan stängdes av. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.

2. Testerna utfördes av Apple i mars 2023 med förhandsversioner av Beats Studio Buds +, laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 13 Pro och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 procent och Aktiv brusreducering och Transparens var avstängda. Testerna gjordes med fulladdade Beats Studio Buds + som fick spela tills den första Beats Studio Buds +-snäckan stängdes av. Förfarandet upprepades tills båda Beats Studio Buds +-snäckorna och laddningsetuiet var helt urladdade. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.

3. Testerna utfördes av Apple i mars 2023 med förhandsversioner av Beats Studio Buds +, laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 13 Pro och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 procent och Aktiv brusreducering och Transparens var avstängda. Laddningstesterna på fem minuter gjordes med urladdade Beats Studio Buds + som laddades i fem minuter varefter ljud spelades upp tills den första Beats Studio Buds +-snäckan stängdes av. Batteritiden påverkas av enhetens inställningar, omgivande miljö, användning och många andra faktorer.

4. Testerna utfördes av Apple i april 2021 med förhandsversioner av Beats Studio Buds, laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 procent och Aktiv brusreducering och Transparens var avstängda. Testerna gjordes med fulladdade Beats Studio Buds som fick spela tills den första Beats Studio Buds-snäckan stängdes av. Lyssningstiden var upp till fem timmar med Aktiv brusreducering aktiverat. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.

5. Testerna utfördes av Apple i april 2021 med förhandsversioner av Beats Studio Buds, laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 procent och Aktiv brusreducering och Transparens var avstängda. Testerna gjordes med fulladdade Beats Studio Buds som fick spela tills den första Beats Studio Buds-snäckan stängdes av. Helt urladdade Beats Studio Buds laddades till 100 procent varefter ljud spelades upp tills den första Beats Studio Buds-snäckan stängdes av. Förfarandet upprepades tills båda Beats Studio Buds-snäckorna och laddningsetuiet var helt urladdade. Lyssningstiden var upp till 15 timmar med Aktiv brusreducering aktiverat. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.

6. Testerna utfördes av Apple i april 2021 med förhandsversioner av Beats Studio Buds, laddningsetui och mjukvara i kombination med iPhone 11 Pro Max och en förhandsversion av mjukvaran. Spellistan bestod av 358 unika ljudspår köpta från iTunes Store (256 kbit/s AAC-ljudkodning). Volymen var inställd på 50 procent och Aktiv brusreducering och Transparens var avstängda. Laddningstesterna på fem minuter gjordes med urladdade Beats Studio Buds som laddades i fem minuter varefter ljud spelades upp tills den första Beats Studio Buds-snäckan stängdes av. Batteritiden beror på enhetens inställningar, miljö, användning och många andra faktorer.