Et Safari-vindu som viser sidepanelet med en fanegruppe markert.

Organiser med fanegrupper

Organiser nettsteder i fanegrupper for å flytte dem ut av fanelinjen og enkelt bytte mellom relaterte nettsteder.

Slik grupperer du faner i Safari

Et vindu som viser Safari-valg for nettsteder, med «Delt på tvers av enheter» markert under sidepanelet.

Synkroniser innstillingene for et nettsted mellom enheter

Bruk innstillingene du valgte for et nettsted, på alle Apple-enheter hvor du er logget på med samme Apple-ID.

Slik deler du innstillinger i Safari

Et vindu for å legge inn kredittkortinformasjon, inkludert kortets sikkerhetskode.

Autoutfyll kredittkort med sikkerhetskodene deres

Fullfør nettbestillinger med et kredittkortinformasjon som allerede er lagret, inkludert sikkerhetskoden.

Slik autoutfyller du kredittkortinformasjon i Safari

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Safari, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Safari.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.