Et Safari-vindu som viser sidepanelet med eksisterende fanegrupper, hovedvinduet med flere faner åpne og valg for å opprette en ny faneguppe.

Organiser fanene

Organiser faner i fanegrupper for å flytte dem ut av fanelinje og enkelt bytte mellom relaterte nettsteder.

Slik grupperer du faner i Safari

Safari-vinduet med et nettsted åpen og en dialogrute hvor brukeren spesifiserer en privat e-postadresse til bruk på det nettstedet.

Hold e-postadressen privat

Med et iCloud+-abonnement kan du fylle ut skjemaer og registrere deg på nettsteder uten å dele den ekte e-postadressen din.

Slik skjuler du din personlige e-postadresse i Safari

Hovedsiden for Mac App Store. Sidepanelet til venstre inneholder lenger til ulike områder av butikken, som Arcade og Skap og Kategorier er markert. Til høyre er kategorien for Safari-tillegg.

Utvid Safari med tillegg

Legg til funksjoner og mer personlig tilpassing til surfingen din ved å laste ned Safari-utvidelser fra Mac App Store.

Slik får du tillegg til å tilpasse Safari

Tekst markeres i en artikkel, og et hurtignotat med den markerte teksten og en lenke til artikkelen vises ved siden av artikkelen.

Skriv notater om en nettside

Noter ned ideer om en side, kopier tekst og legg til en lenke på siden i et hurtignotat – uten å forlate Safari.

Slik tar du notater om en nettside i Safari på Mac

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Safari, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for kundestøtte for Safari.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.