Brukerveiledning for Notater

for macOS Mojave

En iPhone og en iPad som viser samme notat fra iCloud.

Ta notater overalt

Når du legger til Internett-kontoer i Notater, kan du ta med deg notatene dine uansett hvilken enhet du bruker – slik at du kan arkivere en oppskrift på Macen, og deretter ha den klar på iPhone når du handler varer.

Slik legger du til eller fjerner notatkontoer

Et notat som inkluderer et bilde av et kjøkken, en beskrivelse av kjøkkenoppussingsideer, og en sjekkliste med gjøremål.

Et bilde sier mer enn tusen ord

Flytt og slipp bilder, filmer, koblinger og andre filer i notatene dine. Du kan også legge til innhold i notater rett fra Safari, Bilder, Kart eller mange andre programmer.

Slik legger du ved bilder, koblinger og annet

Et notat med en oppskrift på sjokoladekjeks. Når du klikker på Vis deltakere-knappen i verktøylinjen, vises personene som er lagt til i notatet.

Samarbeid gjort enkelt

Legg til personer i notatene dine slik at flere personer kan samarbeide om samme notat.

Slik legger du til personer i notater

Bla gjennom Brukerveiledning for Notater ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.