Et Notater-appvindu på en Mac og en iPad viser samme notat fra iCloud.

Kom i gang med Notater

Noter en rask tanke eller ta lengre og detaljerte notater. Lær hva som trengs for å komme i gang med Notater på Mac.

Kom i gang med Notater

Et Notater-appvindu på Mac viser et lydopptak i notatet. Vis avskrift-knappen er på og en transkripsjon av lydopptaket vises.

Ta opp lyd og se avskrifter i sanntid

Ta opp lydøkter i notatet ditt og få avskrifter i sanntid. Avskriftene er søkbare, så du kan finne akkurat det øyeblikket du leter etter.

Slik tar du opp og skriver av lyd

Et beskåret Notater-appvindu på Mac viser ulike utlegg, inkludert billetter, kajakker, solkrem og vann. Notatet løser addisjon og dividering automatisk.

Knus tall, evaluer uttrykk og mer

Regn ut svar på grunnleggende aritmetikk og sammensatte uttrykk, og jobb med variabler – rett i Notater. Så fort du skriver inn et er lik-tegn, vil Notater løse uttrykket.

Slik løser du regnestykker

Et Notater-appvindu på Mac viser uthevinger i ulike farger. For eksempel viser en blå utheving et ord og en oransje utheving viser definisjonen.

Gi hverdagen din fargekoder

Med den nye uthevingsstil-funksjonen kan du raskt legge til uthevinger i notatene dine og få teksten til å skille seg ut.

Slik formaterer og uthever du tekst

Et Notater-appvindu på Mac viser minimerbare deler – to minimerte og én åpen. De minimerte delene viser bare tittelen med den åpne delen åpen. Den åpne delen viser en underoverskrift, brødtekst, en etikett og et bilde.

Minimerbare deler

Forenkle og skjul tekst med minimerbare overskrifter for deler, så blir det lettere å administrere notatene med mye tekst.

Slik organiserer du ved hjelp av minimerbare deler

Et Notater-appvindu på Mac viser et notat som inkluderer et stort bilde av en bakke og en elv.

Et bilde sier mer enn tusen ord

Flytt og slipp bilder, videoer, PDF-er og andre filer i notatene dine. Du kan også legge til innhold i notater rett fra Safari, Kart eller mange andre apper.

Slik legger du til bilder, filer og annet

Hvis du vil slå opp i Brukerveiledning for Notater, klikker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden eller skriver inn et ord eller en setning i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.