Hjelp for Notater

Velkommen til Notater

Med Notater er det enkelt å skrive ned en idé eller spare på noe interessant som du kan se på senere. Og med iCloud eller en annen notatkonto, får du tilgang til notatene dine på en hvilken som helst enhet.

Notater-vinduet med sidepanelet til venstre, listen med notater i midten og notatinnholdet til høyre.
Listen over kontoer i Notater som viser iCloud, På maskinen og andre kontoer som Google og Yahoo.

Ta notater overalt

Når du legger til Internett-kontoer i Notater, kan du ta med deg notatene dine uansett hvilken enhet du bruker – slik at du kan arkivere en oppskrift på Macen, og deretter ha den klar på iPhone når du handler varer. Hvis du vil legge til en konto, velger du Notater > Kontoer.

Et notat som inkluderer et bilde av et kjøkken, en beskrivelse av kjøkkenoppussingsideer, og en sjekkliste med gjøremål.

Et bilde sier mer enn tusen ord

Flytt og slipp bilder, filmer, koblinger og andre filer i notatene dine. Du kan også legge til innhold i notater direkte fra Safari, Bilder, Kart og mange andre programmer – klikk på delingsknappen i programmet, og velg deretter Notater.

Et notat med en oppskrift på sjokoladekjeks. Et Personer-symbol til venstre for notatets navn i notatlisten viser at personer er lagt til notatet for å samarbeide.

Samarbeid gjort enkelt

Legg til personer i notatene dine slik at flere personer kan samarbeide om samme notat. Klikk på Personer-knappen for å starte å samarbeide om notatet.

Finn ut mer om hvordan du bruker notater på alle enhetene dine, legger til bilder og andre objekter og legger til personer i notater.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.