Kalibrer skjermen

Fargene på skjermen kan påvirkes av mange faktorer, for eksempel lys fra omgivelsene, skjermens plassering og vinkel og hvor gammel skjermen er. Bruk Skjermkalibreringsassistent til å ta høyde for disse endringene ved å justere skjermen slik at den viser riktige farger.

Kalibrer skjermen med jevne mellomrom slik at du er sikret riktige farger.

1. Velg Apple-menyen > Systemvalg, klikk på Skjermer og deretter på Farge.

Åpne Farge-panelet for meg

2. Klikk på Kalibrer.

Skjermkalibreringsassistent veileder deg gjennom kalibreringen av skjermen, og oppretter deretter en kalibrert fargeprofil.

Når skjermprofilen er klar, blir den automatisk tilordnet som skjermens fargeprofil.

Noen skjermer har ytterligere innebygde fargepresisjons- og kalibreringsfunksjoner. Du finner mer informasjon i dokumentasjonen som fulgte med skjermen.