Apple-ID

En Apple-ID gir deg tilgang til iTunes Store, App Store, iBooks Store, iCloud, FaceTime og andre Apple-tjenester. Den består av en e-postadresse (for eksempel emilyparker@icloud.com) og et passord. Hvis du vil vite mer om Apple-ID, eller hvis du vil opprette en, går du til nettstedet for Apple-ID-kontoer.

Alle kjøpene dine er knyttet til Apple-ID-en din og kan ikke overføres til en annen Apple-ID. Hvis du gjennomfører kjøp på iPad, iPhone eller en annen Mac, logger du alltid på med samme Apple-ID slik at du kan se alle kjøpene dine på denne Macen og laste ned eventuelle tilgjengelige oppdateringer.

Det anbefales at du bruker samme Apple-ID for alle Apple-tjenester, inkludert iTunes Store, App Store og iBooks Store. Hvis du imidlertid allerede bruker forskjellige Apple-ID-er til ulike tjenester, kan du fortsette med det. Du finner mer informasjon på siden Kundestøtte for iTunes og under Bruke forskjellige Apple-ID-er for iCloud og iTunes på siden Logg på med Apple-ID-en din.