FaceTime-systemkrav

Det du trenger for å ringe med FaceTime

For å foreta lyd- og videosamtaler i FaceTime på Macen må du:

• Være tilkoblet Internett (ved hjelp av Wi-Fi eller mobildata)

• Forbli pålogget FaceTime med Apple-ID-en din

Hvis du ikke har en Apple-ID, besøker du Apple-ID-konto-nettstedet for å registrere deg gratis.

• Ha en innebygd eller tilkoblet mikrofon. For FaceTime-videoanrop trenger du også et innebygd eller tilkoblet kamera

Hva vennene dine trenger for å motta FaceTime-anrop

Personen du ringer med et FaceTime-videoanrop, må være pålogget FaceTime og ha ett av følgende:

• En Mac med FaceTime installert, og et innebygd eller tilkoblet kamera og en mikrofon

• iPhone 4 eller iPod touch (fjerde generasjon) med iOS 4.1 eller nyere

• iPhone 4S eller nyere

• iPad 2 eller nyere

Personen du anroper med et FaceTime-lydanrop, må være pålogget FaceTime og ha ett av følgende:

• En Mac med OS X versjon 10.9.2 eller nyere og en innebygd eller tilkoblet mikrofon

• En iOS-enhet med iOS 7 eller nyere

Hva du trenger for å ringe og motta telefonsamtaler på Macen

Hvis du vil ringe og besvare samtaler på Macen, må du først forsikre deg om at:

Du finner mer informasjon under Ring og motta telefonsamtaler på Macen.