Brukerveiledning for FaceTime

for macOS Mojave

FaceTime-vinduet under en gruppesamtale.

Inkluder alle i samtalen

Uansett hvor du måtte være, hjemme eller på reise, kan du bruke FaceTime til å snakke med én person eller en hel gruppe.

Slik foretar du videoanrop

Oppe i høyre hjørne av Mac-skjermen er det en varsling som viser at det pågår en telefonsamtale via iPhone.

Start samtaler med Macen

Hvis du har en iPhone, kan du også foreta telefonanrop direkte fra Macen med mange forskjellige programmer, som Safari eller Kalender.

Slik ringer og mottar du telefonsamtaler på Macen

Bla gjennom Brukerveiledning for FaceTime ved å klikke på Innholdsfortegnelse øverst på siden.

Hvis du trenger mer hjelp, går du til nettstedet for FaceTime-kundestøtte.