Apple-ID

En Apple-ID gir deg tilgang iTunes Store, App Store og iBooks Store samt iCloud, FaceTime og andre Apple-tjenester. Den består av en e-postadresse (for eksempel emilyparker@icloud.com) og et passord. Les mer om Apple-ID på siden for Apple-ID-kundestøtte. Gå til nettstedet for Apple-ID-konto hvis du vil opprette en.

Merk: Enkelte steder kan du bruke et telefonnummer i stedet for en e-postadresse som Apple-ID. Du finner mer informasjon i Apple-kundestøtteartikkelen Use your phone number as your Apple ID in China.

Alle kjøpene dine er knyttet til Apple-ID-en din og kan ikke overføres til en annen Apple-ID. Hvis du kjøper noe på iPad, iPhone eller en annen Mac, kan du alltid logge på med samme Apple-ID, slik at du kan se alle kjøpene dine på Macen og laste ned eventuelle tilgjengelige oppdateringer.

Det anbefales at du bruker samme Apple-ID for alle Apple-tjenester, inkludert iTunes Store, App Store og iBooks Store. Hvis du imidlertid allerede bruker forskjellige Apple-ID-er til ulike tjenester, kan du fortsette med det. Du finner mer informasjon i avsnittet «Bruke forskjellige Apple-ID-er for iCloud og iTunes» på nettsiden Logge på med Apple-ID.