Datakildene fra Apple School Manager viser en SCIM-tilkobling.

Slå sammen dataene dine

Synkroniser kontoer fra studentinformasjonssystemet, Microsoft Azure Active Directory eller med filer du oppretter og laster opp via SFTP.

Integrer Apple School Manager med studentinformasjonssystemet ditt

MDM-tjeneren for Apple School Manager viser enheter og tilordninger.

Administrer enheter

Forenkle utrullingen av Apple-enheter i organisasjonen.

Les mer om enhetsadministrasjon

Apple School Manager-vinduet med Apper og bøker valgt i sidepanelet under Innhold. Det valgte panelet er for kjøp og administrasjon av lisenser for Numbers-appen.

Kjøp innhold i volum og tilordne det til enheter

Volumkjøp av apper og bøker for tilordning til enheter som de ansatte, instruktører og elever/studenter kan bruke. Du kan også gi apper ny tilordning for å flytte dem mellom enheter.

Slik kjøper du innhold

Hvis du vil gå gjennom brukerveiledningen for Apple School Manager, trykker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.