Apple School Manager-tjeneren for administrasjon av mobile enheter (MDM) viser enhetstilordninger.

Tilordne kjøpte enheter

Når du har kjøpt enheter, kan du automatisk tilordne dem til Apple School Manager.

Tilordne kjøpte enheter

Kjøp innhold med Apper og bøker i Apple School Manager.

Kjøp innhold i volum og tilordne det til enheter

Kjøp apper og bøker i volum og tilordne dem til enheter slik at de kan brukes av personale, instruktører og elever/studenter. Du kan også gi apper ny tilordning for å flytte dem mellom enheter.

Velg og kjøp innhold

Det er enkelt å opprette nye avdelinger.

Legg til avdelinger for skolene i distriktet ditt

Det er enkelt å legge til avdelinger for alle skolene, og du kan tilordne en ansvarlig leder for hver avdeling.

Opprett avdelinger

Hvis du vil gå gjennom brukerveiledningen for Apple School Manager, trykker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.