Apple Business Manager-tilkobling med forent autentisering.

Bruk forent autentisering

Koble til Microsoft Azure Active Directory (Azure AD)-domenet ditt, og bruk forent autentisering for brukerkontoer og til autentisering.

Finn ut mer om forent autentisering

MDM-tjeneren (mobile device management) for Apple Business Manager viser enheter og tilordninger.

Administrer enheter

Forenkle utrullingen av Apple-enheter i organisasjonen.

Finn ut mer om enhetsadministrasjon

Apple Business Manager-vinduet med Apper og bøker valgt i sidepanelet under Innhold. Det valgte panelet er for kjøp og administrasjon av lisenser for Numbers-appen.

Kjøp innhold i volum og tilordne det til enheter

Volumkjøp av apper og bøker for tilordning til enheter som de ansatte kan bruke. Du kan også gi apper ny tilordning for å flytte dem mellom enheter.

Slik kjøper du innhold

For å utforske brukerhåndboken for Apple Business Manager trykker du på innholdsfortegnelsen øverst på siden eller skriver inn et ord eller en frase i søkefeltet.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.