Hvis Aktiv støyreduksjon ikke fungerer som forventet på AirPods Pro

Følg denne framgangsmåten.

1. Sørg for at du har den nyeste programvaren på den tilkoblede iPhone-, iPad- eller iPod touch-enheten, eller på Mac.
  2. Sett begge AirPods Pro i ørene, og sjekk at Aktiv støyreduksjon er slått på.
  3. Rengjør nettingen som du finner øverst på AirPods Pro. Hvis det samler seg rusk eller ørevoks i området som vises under, kan det noen ganger ha innvirkning på Aktiv støyreduksjon.

Hvis dette skjer, kan du komme til å oppleve
    • at basslyder forsvinner
    • at du hører flere bakgrunnslyder, som gate- eller flystøy
  4. Hvis Aktiv støyreduksjon fremdeles ikke fungerer som forventet, kan du se Serviceprogrammet for lydproblemer med AirPods Pro.