Bruk Lydtilpasning med AirPods Pro (2. generasjon)

Lydtilpasningsfunksjoner som Støykontrolltilpasning, Personlig tilpasset volum og Samtaleoppfatning reagerer automatisk på omgivelsene dine for å finjustere lydopplevelsen.

Slå på Støykontrolltilpasning

Slå på Personlig tilpasset volum

Slå på Samtaleoppfatning

Slå på Støykontrolltilpasning

Støykontrolltilpasning blander sammen Aktiv støyreduksjon og Lydfremheving for å skreddersy støynivået for deg basert på de skiftende støyforholdene i omgivelsene dine.

Slå på StøykontrolltilpasningStøykontrolltilpasning på iPhone eller iPad via Innstillinger > [dine AirPods].

alternativ tekst

Finn ut hvordan du bytter støykontrollmodus

Finn ut hvordan du tilpasser hvilke støykontrollmoduser du vil bytte mellom

Slå på Personlig tilpasset volum

Personlig tilpasset volum justerer medievolumet på AirPods Pro (2. generasjon) basert på omgivelsene og voluminnstillingene dine. Funksjonene lærer lytteinnstillingene dine over tid for å finjustere medievolumet basert på omgivelsene dine.

Slik slår du på Personlig tilpasset volum:

alternativ tekst
  • Gå til Innstillinger på iPhone eller iPad, og trykk på [AirPods]. Slå deretter på Personlig tilpasset volum under Lyd.

• Aktiver Siri og si deretter noe sånt som «Slå på Personlig tilpasset volum.»

Slå på Samtaleoppfatning

Når du begynner å snakke mens du har på deg AirPods Pro (2. generasjon), senker Samtaleoppfatning sømløst medievolumet og forsterker stemmene foran deg. Når samtalen avsluttes, øker Samtaleoppfatning automatisk volumet og aktiverer den opprinnelige støykontrollinnstillingen. Du kan også avslutte en samtale manuelt ved å trykke og holde inne skaftet på AirPods eller sveipe opp på skaftet.

Slik slår du på Samtaleoppfatning:

alternativ tekst
  • Åpne Kontrollsenter på iPhone eller iPad. Trykk og hold på volumkontrollen, og trykk deretter på SamtaleoppfatningSamtaleoppfatning.

• Gå til Innstillinger på iPhone eller iPad, og trykk på [AirPods]. Slå deretter på Samtaleoppfatning under Lyd.

• Aktiver Siri og si deretter noe sånt som «Slå på Samtaleoppfatning».

Lydtilpasningsfunksjoner er tilgjengelige for både AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui (USB-C) og AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui (Lightning).

For iOS: Tilgjengelig på iPhone SE (2. generasjon og nyere), iPhone XS, iPhone XR og nyere med iOS 17 og nyere når sammenkoblet med AirPods Pro (2. generasjon) med den nyeste fastvaren.

For iPadOS: Tilgjengelig på iPad Pro 12,9-tommers (2. generasjon og nyere), iPad Pro 10,5-tommers, iPad Pro 11-tommers (1. generasjon og nyere), iPad Air (3. generasjon og nyere), iPad (6. generasjon eller nyere) og iPad mini (5. generasjon eller nyere) med iPadOS 17 og nyere når sammenkoblet med AirPods Pro (2. generasjon) med den nyeste fastvaren.

For macOS: Tilgjengelig på MacBook Air (2018 og nyere), MacBook Pro (2018 og nyere), iMac (2019 og nyere), iMac Pro (2017), Mac mini (2018 og nyere), Mac Studio (2022) og Mac Pro (2019 og nyere) med macOS Sonoma og nyere når sammenkoblet med AirPods Pro (2. generasjon) med den nyeste fastvaren.