Om fastvareoppdateringer for AirPods

Finn ut mer om endringene og funksjonene som er inkludert i fastvareoppdateringene for AirPods.

Finn AirPods-fastvareversjonen

Fastvareoppdateringer leveres automatisk mens AirPods lader og er innenfor Bluetooth-rekkevidden til iPhone, iPad eller Mac som er koblet til Wi-Fi. Du kan også bruke iPhone, iPad eller Mac for å sjekke om AirPods har den nyeste versjonen.

Hvis du vil sjekke om AirPods er oppdatert på iPhone eller iPad, må du kontrollere at du har den nyeste versjonen av iOS eller iPadOS. Gå til Innstillinger > Bluetooth, og trykk på Info-knappenInfo-knappen ved siden av navnet på AirPods. Rull ned til Om-delen for å finne fastvareversjonen.

For å bruke Mac til å sjekke om AirPods er oppdatert, må du kontrollere at du har den nyeste macOS-versjonen. Trykk og hold nede tilvalgstasten mens du velger Apple-menyen  > Systeminformasjon. Klikk på Bluetooth, og se under AirPods for å finne fastvareversjonen. Med macOS Ventura eller nyere kan du også velge Apple-menyen  > Systeminnstillinger, klikke på Bluetooth og deretter klikke på Info-knappenInfo-knappen ved siden av navnet på AirPods.

Hvis du ikke har en Apple-enhet i nærheten, kan du avtale med en Apple Store eller hos en Apple-autorisert tjenesteleverandør om å få oppdatert fastvaren.

Siste fastvareversjoner

• AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui (USB-C): 6B34

• AirPods Pro (2. generasjon) med MagSafe-ladeetui (Lightning): 6B34

• AirPods Pro (1. generasjon): 6A321

• AirPods (3. generasjon): 6A321

• AirPods (2. generasjon): 6A321

• AirPods Max: 6A325

• AirPods (1. generasjon): 6.8.8

Les om hvordan du kan identifisere AirPods-pluggene dine.

Versjonsmerknader for versjon 6A325

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 6A324

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 6A321

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 6A317

• Feilrettinger og andre forbedringer

Merknader for versjon 6B34

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 6B32

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 6A305

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 6A303

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 6A300/6A301

AirPods-fastvareoppdatering 6A300/6A301 og iOS 17 eller macOS Sonoma tar brukeropplevelsen for AirPods Pro (2. generasjon) til neste nivå med Lydtilpasning, Samtaleoppfatning og Personlig tilpasset volum. Denne oppdateringen legger også til hendige funksjoner og kontroller for samtaler med trykk for å slå lyd av eller på for AirPods (3. generasjon), AirPods Pro (1. og 2. generasjon) og AirPods Max, pluss store forbedringer for Automatisk bytting-funksjonen på alle tilgjengelige AirPods på Apple-enheter med den nyeste programvareoppdateringen.

Versjonsmerknader for versjon 5E135

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 5E133

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 5B59

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 5B58

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 5A377

• Feilrettinger og andre forbedringer

Versjonsmerknader for versjon 5A374

• La til funksjoner og støtte for nye AirPods Pro (2. generasjon)

Versjonsmerknader for versjon 4E71

• Feilrettinger og andre forbedringer