Overfør en eSIM fra den gamle iPhonen til den nye iPhonen

Du kan overføre en eSIM fra iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR eller nyere til en ny iPhone med iOS 13.1.

Noen operatører støtter overføring av mobilabonnementer via Hurtigstart i iOS 13.1. Kontakt operatøren din for å se om denne overføringsmetoden støttes.

Overfør eSIM under konfigurering

Hvis du ser «Overfør mobilabonnement» under konfigureringen med Hurtigstart, følger du disse trinnene for å overføre eSIM-en din:

1. Velg numrene du vil overføre til den nye iPhonen, og trykk på Fortsett nederst på siden. Hvis du vil bestemme deg senere, kan du fremdeles fullføre overføringen av mobilabonnementet etter at du har konfigurert iPhone.
  2. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigurering av enheten.
  3. Ring fra den nye iPhonen for å sjekke mobildatatilkoblingen før du fjerner mobilabonnementet fra den gamle iPhonen. Kontakt operatøren din hvis du har noen spørsmål.

Når mobilabonnementet er aktivert på den nye iPhonen, blir abonnementet på den gamle iPhonen deaktivert.

Overfør eSIM etter konfigurering

For å fullføre eSIM-overføringen må du godkjenne den på den gamle iPhonen som har dette mobilabonnementet. Hvis du ikke har den gamle iPhonen lenger, kan du kontakte operatøren for å få overført mobilabonnementet.

Hvis du allerede har konfigurert enheten, følger du disse trinnene for å overføre eSIM-en:

1. Åpne Innstillinger > Mobilnett på den nye iPhonen, og trykk deretter på Legg til mobilabonnement.
  2. Hvis eSIM-abonnementet er tilgjengelig, ser du det oppført. Hvis du ikke ser noen mobilabonnementer oppført, sjekker du Apple-ID-en og tofaktorautentiseringen du bruker. Deretter kan du følge disse trinnene eller kontakte operatøren din
  3. Trykk på et tilgjengelig mobilabonnement. Deretter trykker du på Legg til mobilabonnement nederst på skjermen.
  4. På den gamle iPhonen skal du se en melding med spørsmål om du vil overføre telefonnummeret ditt til den nye telefonen. Trykk på Overfør. Når du trykker på Overfør, er ikke mobilabonnementet tilgjengelig lenger på den gamle iPhonen. Den gamle iPhonen må være i nærheten av den nye iPhonen for at denne prosessen skal fullføres.
  5. Hvis du ser Fullfør konfigureringen av mobilabonnementer fra operatøren-banneret på den nye enheten, trykker du på det.
  6. Trykk på Fortsett. Du blir omdirigert til operatørens nettside, slik at du kan overføre eSIM-en. Hvis du trenger hjelp, kontakter du operatøren.
  7. Ring fra den nye iPhonen for å sjekke mobildatatilkoblingen før du fjerner mobilabonnementet fra den gamle iPhonen. Kontakt operatøren din hvis du har noen spørsmål.

Få hjelp

Finn ut mer om å bruke eSIM på iPhone