Om sikkerhetsinnholdet i macOS Mojave 10.14.6 tilleggsoppdatering 2, sikkerhetsoppdatering 2019-005 High Sierra og sikkerhetsoppdatering 2019-005 Sierra

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i macOS Mojave 10.14.6 tilleggsoppdatering 2, sikkerhetsoppdatering 2019-005 High Sierra og sikkerhetsoppdatering 2019-005 Sierra.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

macOS Mojave 10.14.6 tilleggsoppdatering 2, sikkerhetsoppdatering 2019-005 High Sierra og sikkerhetsoppdatering 2019-005 Sierra

Utgitt 26. september 2019

Foundation

Tilgjengelig for: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 og macOS Mojave 10.14.6

Virkning: En ekstern angriper kan være i stand til å forårsake uventet avslutning av et program eller kjøring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med lesing utenfor området ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2019-8641: Samuel Groß og Natalie Silvanovich fra Google Project Zero

Når du har installert denne oppdateringen, vil macOS ha følgende byggnumre:

• macOS 10.14 Mojave: 18G103
  • macOS 10.13 High Sierra: 17G8037
  • macOS 10.12 Sierra: 16G2136

Finn ut hvordan du finner macOS-versjonen og byggnummeret på Mac.

Finn ut hvordan du oppdaterer programvaren på Mac.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.