Om batteriet og ytelsen til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max

Finn ut mer om det nye, innebygde programvare- og maskinvaresystemet som iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max bruker for å redusere innvirkningen på ytelsen etter hvert som batteriet eldes kjemisk.

Det nye, innebygde programvare- og maskinvaresystemet er automatisk og alltid på, og det sørger for best mulig ytelse når batteriet eldes over tid. Strømbehovene til iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max overvåkes dynamisk, og ytelsen administreres slik at disse behovene kan møtes i sanntid. Systemet er mer avansert enn tidligere administrasjonssystemer for batteri og strøm på iPhone, og det gjør det mulig for iPhone å redusere innvirkningen på ytelsen etter hvert som batteriet eldes.

Om ytelsen etter hvert som batteriet eldes

Selv om innvirkningen på ytelsen reduseres så mye som mulig, kan batteriets aldring føre til merkbare, noen ganger midlertidige, utslag. Avhengig av batteritilstanden og oppgavene som iPhone håndterer, kan dette inkludere lengre oppstartstider for apper, lavere bildefrekvens, redusert trådløs datahastighet, dempet bakbelysning eller lavere høyttalervolum.

Sjekke batteritilstand på iPhone

Alle oppladbare batterier er forbruksvarer og har begrenset levetid. Etter en stund forringes kapasiteten og ytelsen slik at de må byttes ut. Du kan finne ut mer om tilstanden til batteriet i iPhone og om batteriet bør byttes ut, ved å gå til Innstillinger > Batteri > Batteritilstand.

Hvis ytelsen til iPhone er påvirket av et eldre batteri og du ønsker å få hjelp med å bytte batteriet, kontakter du Apple-kundestøtte for å få servicealternativer.