Om sikkerhetsinnholdet i macOS Mojave 10.14.6-tilleggsoppdateringen

I dette dokumentet beskrives sikkerhetsinnholdet i macOS Mojave 10.14.6-tilleggsoppdateringen.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

macOS Mojave 10.14.6-tilleggsoppdatering

Utgitt 26. august 2019

Kjerne

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.6

Virkning: Et skadelig program kan kanskje utføre vilkårlig kode med systemrettigheter

Beskrivelse: Et problem med fortsatt bruk etter frigjøring ble løst med forbedret minnestyring.

CVE-2019-8605: Ned Williamson i samarbeid med Google Project Zero

Ytterligere anerkjennelse

Kjerne

Vi vil gjerne takke @Pwn20wnd og Ahmed Aldeab (@AldeabAhmed) for hjelpen.

Oppføring oppdatert 17. september 2019

Installasjon av macOS Mojave 10.14.6-tilleggsoppdateringen oppdaterer byggnummeret for macOS til 18G95. Denne byggversjonen inneholder sikkerhetsinnholdet som er beskrevet i denne artikkelen. Hvis du har oppdatert til macOS Mojave 10.14.6 og macOS-byggversjonen ikke er 18G95, må du sørge for at du også installerer tilleggsoppdateringen.

Finn ut hvordan du finner macOS-versjonen og byggnummeret på Mac.

Finn ut hvordan du oppdaterer programvaren på Mac.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.