Bruk iTunes til å overføre data fra den forrige iOS-enheten din til en ny iPhone, iPad eller iPod touch

Overfør de personlige dataene dine og innhold du har kjøpt, til den nye enheten fra en sikkerhetskopi du har laget med iTunes.

Hvis iTunes-sikkerhetskopien ikke er kryptert, overføres ikke Helse- og Aktivitet-dataene fra iOS-enheten eller Apple Watch.

skjerm som viser alternativer for gjenoppretting

Slik overfører du iTunes-sikkerhetskopien til den nye enheten

1. Slå på den nye enheten. Da skal en «Hei»-skjerm vises. Hvis du allerede har konfigurert den nye enheten, må du slette den før du kan bruke denne fremgangsmåten.*
  2. Følg fremgangsmåten til du ser Apper og data-skjermen, og trykk deretter på Gjenopprett fra iTunes-sikkerhetskopi > Neste.
  3. Koble den nye enheten til datamaskinen du brukte til å sikkerhetskopiere den forrige enheten.
  4. Åpne iTunes på datamaskinen og velg enheten din.
  5. Velg Gjenopprett sikkerhetskopi. Deretter velger du en sikkerhetskopi. Sørg for at det er den riktige ved å sjekke datoen og størrelsen på hver enkelt. Finn ut hva du kan gjøre hvis du blir spurt om du vil oppdatere til en nyere versjon av iOS.
  6. Hvis du må gjenopprette fra en kryptert sikkerhetskopi, oppgir du passordet ditt når du blir bedt om det.
  7. Vent til gjenopprettingsprosessen er ferdig. Deretter fullfører du resten av gjenopprettingstrinnene på iOS-enheten. Hvis det er mulig, holder du enheten koblet til Wi-Fi og strøm etter konfigureringen. Da kan innhold som bilder, musikk og apper som er lagret i iCloud, lastes ned til enheten automatisk.

* Du sletter innholdet på enheten ved å trykke på Innstillinger > Generelt > Nullstill > Slett alt innhold og alle innstillinger. Dette sletter alle data på enheten. Når du har slettet dem, starter enheten på nytt og «Hei»-skjermen åpnes.

Fullfør

Etter at du har overført til den nye iOS-enheten, kan det hende at du må gå gjennom et par trinn til for å fullføre prosessen. Hvis du har en Apple Watch, kan du lese om hvordan du gjenoppretter den fra en sikkerhetskopi og sammenkobler med den nye iPhone-enheten.