Fullfør konfigureringen av iPhone, iPad eller iPod touch

Når du flytter innholdet ditt til en ny iOS-enhet, må du kanskje gå gjennom noen få trinn for å fullføre prosessen.

Sjekk innstillingene for Mail, Kontakter og Kalender

Bildet har ingen alternativ tekst

Mail: Åpne Mail-appen, og vent til e-postene dine er lastet ned på enheten. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet for e-postkontoen din igjen. Hvis du må konfigurere e-postkontoen din, kan du finne ut hva du må gjøre.

Bildet har ingen alternativ tekst

Kontakter: Åpne Kontakter-appen, og kontroller at kontaktene dine er overført. Hvis du mangler noen kontakter, kan du finne ut hvordan du konfigurerer og administrerer kontaktene dine.

Bildet har ingen alternativ tekst

Kalender: Åpne Kalender-appen, og kontroller at kalenderaktivitetene dine er overført. Du kan også bruke iCloud til å holde kalenderen din oppdatert.

Slå på varslinger for appene dine

Du må kanskje åpne noen av appene dine for å slå på varslinger for dem. Åpne hver enkelt app, og trykk på Tillat varslinger hvis du blir bedt om det. For enkelte apper må du kanskje slå på varslinger i Innstillinger > Varslinger. Finn ut mer om varslinger.

Last ned innhold og gjenopprett kjøp i apper

Du må kanskje laste ned innhold på nytt, for eksempel musikk, filmer, TV-serier eller podcaster som du hadde på den forrige enheten din. Gjør følgende:

Koble sammen Bluetooth-tilbehør

Når du har konfigurert den nye iOS-enheten din, må du koble til Bluetooth-tilbehør, for eksempel hodetelefoner og høyttalere, og koble enheten til bilstereoen din. På iOS-enheten gjør du følgende:

1. Gå til Innstillinger > Bluetooth, og kontroller at Bluetooth er på.

2. Sett tilbehøret i søkemodus, og vent til det vises på iOS-enheten.

3. Trykk på navnet på tilbehøret for å starte sammenkoblingen. Du må kanskje skrive inn en PIN-kode eller en sikkerhetskode. Finn ut mer om sammenkobling av Bluetooth-tilbehør.

Finn ut hvordan du kobler til AirPods.

Legg til kortene dine i Apple Pay

Du kan bruke Apple Pay når du har lagt til kredittkort, debetkort eller forhåndsbetalte kort i Wallet. Husk at du må legge til kortene på alle enhetene du vil bruke Apple Pay på. Slik gjør du det:

1. Gå til Innstillinger > Lommebok og Apple Pay.

2. Legg til kortet ditt, og vent på at banken bekrefter informasjonen din. Hvis banken trenger mer informasjon for å verifisere kortet, blir du bedt om det.

Finn ut hvordan du konfigurerer og bruker Apple Pay.

Administrer abonnementer

Enkelte apper og tjenester tilbyr abonnementer for å få tilgang til innhold. Disse abonnementene fornyes automatisk frem til du sier dem opp. Hvis du har abonnementer, kan du finne ut hvordan du ser dem, endrer dem eller sier dem opp.