Om sikkerhetsinnholdet i tilleggsoppdateringen for macOS Mojave 10.14.3

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i tilleggsoppdateringen for macOS Mojave 10.14.3.

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet.

Tilleggsoppdateringen for macOS Mojave 10.14.3

Utgitt 7. februar 2019

FaceTime

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.3

Virkning: Personen som starter et FaceTime-anrop, kan være i stand til å få mottakeren til å svare

Beskrivelse: Det var et logisk problem i håndteringen av gruppesamtaler i FaceTime. Problemet ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2019-6223: Grant Thompson fra Catalina Foothills High School, Daven Morris fra Arlington, TX

Foundation

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.3

Virkning: Et program kan være i stand til å få utvidede rettigheter

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret validering av inndata.

CVE-2019-7286: en anonym forsker, Clement Lecigne fra Google Threat Analysis Group, Ian Beer fra Google Project Zero og Samuel Groß fra Google Project Zero

Live Photos i FaceTime

Tilgjengelig for: macOS Mojave 10.14.3

Virkning: En grundig sikkerhetsundersøkelse av FaceTime-tjenesten avdekket et problem med Live Photos

Beskrivelse: Dette problemet ble løst via forbedret validering på FaceTime-tjeneren.

CVE-2019-7288: Apple

Når du installerer tilleggsoppdateringen for macOS Mojave 10.14.3 på Mac, blir byggnummeret for macOS oppdatert til 18D109. Denne byggversjonen inneholder sikkerhetsinnholdet som er beskrevet i denne artikkelen. Hvis du oppdaterer til macOS Mojave 10.14.3 og byggversjonen av macOS ikke er 18D109, må du sørge for å også installere tilleggsoppdateringen.

Finn ut hvordan du finner macOS-versjonen og byggnummeret på Mac.

Finn ut hvordan du oppdaterer programvaren på Mac.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.