Nyheter i oppdateringene for macOS Mojave

Finn ut mer om oppdateringene som Apple har lansert for macOS Mojave.

macOS Mojave-oppdateringene forbedrer stabiliteten, ytelsen eller kompatibiliteten til Mac, og de anbefales for alle Mojave-brukere. For å få disse oppdateringene velger du Systemvalg fra Apple-menyen (), og deretter klikker du på Programvareoppdatering. Finn ut mer om hvordan du oppdaterer programvaren på Mac.

Hvis du vil vite mer om sikkerhetsinnholdet i disse oppdateringene, kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

macOS Mojave 10.14.3-oppdatering

Denne oppdateringen forbedrer sikkerheten, stabiliteten og kompatibiliteten til Mac og inkluderer følgende bedriftsinnhold: Når du oppretter en fildelingsforbindelse som bruker en gyldig Kerberos-TGT til godkjenning, blir brukerne ikke lenger bedt om å skrive inn påloggingsinformasjon.

macOS Mojave 10.14.2-oppdatering

Denne oppdateringen:

• legger til RTT (sanntidstekst)-støtte for Wi-Fi-anrop
  • legger til et menyelement i News for å åpne artikler i Safari
  • løser et problem som kan forhindre at iTunes spiller av media på AirPlay-høyttalere fra tredjeparter

Bedriftsinnhold:

• tillater at administratorer aktiverer FileVault via MDM for mobilkontoer og brukere opprettet via MDM
  • tillater at brukere tilbakestiller passordet sitt for pålogging i påloggingsvinduet når det aktuelle passordet har utløpt på grunn av en passordregel
  • retter opp i et problem som forhindrer at skjermer fungerer når de kobles til MacBook Pro-modeller introdusert i 2018, hvis bestemte USB-baserte grafikkenheter fra tredjeparter også er tilkoblet

macOS Mojave 10.14.1-oppdatering

Denne oppdateringen:

• Legger til støtte for gruppesamtaler i FaceTime med video- og lydanrop, som støtter opptil 32 deltakere samtidig, som krypteres fra ende til ende for å sikre personvernet, og som kan startes fra en gruppesamtale i Meldinger eller kobles til når som helst under en aktiv samtale.
  • Legger til over 70 nye Emoji-tegn, inkludert nye tegn med rødt hår, grått hår og krøllete hår, en ny Emoji for skallete folk, mer uttrykksfulle smilefjes og flere emojier for dyr, sport og mat.