Nyheter i oppdateringene for macOS Mojave

Finn ut mer om oppdateringene som Apple har lansert for macOS Mojave.

Disse oppdateringene forbedrer stabiliteten, ytelsen eller kompatibiliteten til Mac, og de anbefales for alle macOS Mojave-brukere. For å få disse oppdateringene velger du Systemvalg fra Apple-menyen (), og deretter klikker du på Programvareoppdatering. Finn ut mer om hvordan du oppdaterer programvaren på Mac.

Hvis du vil vite mer om sikkerhetsinnholdet i disse oppdateringene, kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

macOS Mojave 10.14.1-oppdatering

Denne oppdateringen:

• Legger til støtte for gruppesamtaler i FaceTime med video- og lydanrop, som støtter opptil 32 deltakere samtidig, som krypteres fra ende til ende for å sikre personvernet, og som kan startes fra en gruppesamtale i Meldinger eller kobles til når som helst under en aktiv samtale.
  • Legger til over 70 nye Emoji-tegn, inkludert nye tegn med rødt hår, grått hår og krøllete hår, en ny Emoji for skallete folk, mer uttrykksfulle smilefjes og flere emojier for dyr, sport og mat.