Nyheter i oppdateringene for macOS Mojave

Finn ut mer om oppdateringene som Apple har lansert for macOS Mojave.

macOS Mojave-oppdateringene forbedrer stabiliteten, ytelsen eller kompatibiliteten til Mac, og de anbefales for alle Mojave-brukere. Velg Systemvalg fra Apple-menyen (), og klikk på Programvareoppdatering for å få disse oppdateringene. Finn ut mer om hvordan du oppdaterer programvaren på Mac.

Hvis du vil vite mer om sikkerhetsinnholdet i disse oppdateringene, kan du se Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

macOS 10.14.4

Denne oppdateringen:

• Apple News+1
    • Apple News+ er en ny abonnementstjeneste som utvider Apple News-opplevelsen med hundrevis av de beste magasinene og avisene.
    • Redaktørene våre håndplukker de beste artiklene og magasinene, og du får personlige anbefalinger om de emnene som du er mest interessert i.
    • Med automatiske nedlastinger kan du lese magasiner selv når du er uten nett.
    • Apple News er nå tilgjengelig i Canada, med en gratis opplevelse som inkluderer Toppsaker håndplukket for deg, en personlig I dag-feed og støtte for både engelsk og fransk.
    • Apple News+ er tilgjengelig i USA og Canada, med mange ekstra kanadiske magasiner.
  • Safari
    • Nettsteder som støtter tilpassede fargeoppsett, støtter nå Mørk modus.
    • Nettstedspålogging fungerer nå mer sømløst når du bruker Autoutfyll passord.
    • Du blir kun spurt om du vil motta push-varsler etter du har besøkt et nettsted.
    • Du får nå en advarsel når du laster inn et usikkert nettsted.
    • Støtte for den utgåtte Ikke spor-standarden er fjernet for å forhindre at den brukes som fingeravtrykksvariabel. Med forhindring av intelligent sporing beskyttes du også mot sporing på tvers av nettsteder som standard.
  • iTunes
    • Flere av redaksjonens høydepunkter vises nå på én side i Bla gjennom-fanen. Dette gjør det enklere å oppdage ny musikk, nye spillelister med mer i Apple Music.
  • AirPods
    • Støtte for nye AirPods (2. generasjon) er lagt til.
  • Mer:
    • Kart har nå støtte for Luftkvalitetsindeks for USA, Storbritannia og India.
    • Kvaliteten på lydopptak i Meldinger er forbedret.
    • Støtte for sanntidstekst (RTT) er lagt til for anrop til Mac fra en iPhone i nærheten.2
    • Utvidet støtte for eksterne GPU-er er lagt til i Aktivitetsmonitor.
    • Et problem med App Store som kan ha forhindret adopsjon av de nyeste versjonene av Pages, Keynote, Numbers, iMovie og GarageBand, er nå løst.
    • USB-lydenheter er mer stabile når de brukes med MacBook Air-, MacBook Pro- og Mac mini-modeller fra 2018.
    • Standardlysstyrken på MacBook Air-skjermer fra 2018 er korrigert.
    • Et problem med grafikkompatibilitet som kan oppstå på enkelte eksterne skjermer som er koblet til Mac mini (2018), er løst.
    • Et problem med Wi-Fi-tilkobling som kan oppstå etter oppgradering til macOS Mojave, er løst.
    • Et problem som gjorde at Exchange-kontoer kunne forsvinne fra Internett-kontoer når de ble lagt til på nytt, er løst.
    • Et problem med at AOL-brukerpassord ble forespurt for ofte i Mail, er løst.

Bedriftsinnhold:

• Et problem som kunne forhindre mobilkontoer fra å logge på fra en Mac utenfor nettverket etter å ha endret passord for nettverkskontoen, er løst.
  • Et problem som sporadisk hindret apper fra å lastes ned fra App Store eller installeres via MDM, er løst.
  • Mobile Active Directory-kontoer som har brukt sin personlige gjenopprettingsnøkkel til å låse opp et FileVault-volum, trenger ikke lenger å bruke gjenopprettingsnøkkelen til å låse opp, men kan bruke påloggingspassordet i stedet.

macOS Mojave 10.14.3-oppdatering

Denne oppdateringen forbedrer sikkerheten, stabiliteten og kompatibiliteten til Mac og inkluderer følgende bedriftsinnhold: Når du oppretter en fildelingsforbindelse som bruker en gyldig Kerberos-TGT til godkjenning, blir brukerne ikke lenger bedt om å skrive inn påloggingsinformasjon.

macOS Mojave 10.14.2-oppdatering

Denne oppdateringen:

• legger til RTT (sanntidstekst)-støtte for Wi-Fi-anrop2
  • legger til et menyelement i News for å åpne artikler i Safari
  • løser et problem som kan forhindre at iTunes spiller av media på AirPlay-høyttalere fra tredjeparter

Bedriftsinnhold:

• tillater at administratorer aktiverer FileVault via MDM for mobilkontoer og brukere opprettet via MDM
  • tillater at brukere tilbakestiller passordet sitt for pålogging i påloggingsvinduet når det aktuelle passordet har utløpt på grunn av en passordregel
  • retter opp i et problem som forhindrer at skjermer fungerer når de kobles til MacBook Pro-modeller introdusert i 2018, hvis bestemte USB-baserte grafikkenheter fra tredjeparter også er tilkoblet

macOS Mojave 10.14.1-oppdatering

Denne oppdateringen:

• Legger til støtte for gruppesamtaler i FaceTime med video- og lydanrop, som støtter opptil 32 deltakere samtidig, som krypteres fra ende til ende for å sikre personvernet, og som kan startes fra en gruppesamtale i Meldinger eller kobles til når som helst under en aktiv samtale.
  • Legger til over 70 nye Emoji-tegn, inkludert nye tegn med rødt hår, grått hår og krøllete hår, en ny Emoji for skallete folk, mer uttrykksfulle smilefjes og flere emojier for dyr, sport og mat.

macOS Mojave 10.14

1. Kun tilgjengelig i USA og Canada.

2. Kun tilgjengelig i USA.