Om sikkerhetsinnholdet i Safari 11.1

Dette dokumentet beskriver sikkerhetsinnholdet i Safari 11.1 (v. 11605.1.33.1.4, 12605.1.33.1.4 og 13605.1.33.1.4).

Om sikkerhetsoppdateringer fra Apple

Av hensyn til kundenes sikkerhet er det Apples praksis ikke å videreformidle, diskutere eller bekrefte sikkerhetsproblemer før det er foretatt en fullstendig undersøkelse og eventuelle nødvendige rettelser eller utgivelser er tilgjengelig. Nylige utgivelser er oppført på siden for Sikkerhetsoppdateringer fra Apple.

For mer informasjon om sikkerhet kan du gå til siden for Apple-produktsikkerhet. Du kan kryptere kommunikasjon med Apple ved å bruke PGP-nøkkelen for Apple-produktsikkerhet.

Apple-sikkerhetsdokumenter refererer til sårbarheter etter CVE-ID når det er mulig.

Safari 11.1

Utgitt 24. april 2018

WebKit

Tilgjengelig for: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13.4

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret tilstandshåndtering.

CVE-2018-4200: Ivan Fratric fra Google Project Zero

WebKit

Tilgjengelig for: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 og macOS High Sierra 10.13.4

Virkning: Behandling av skadelig nettinnhold kan føre til utføring av vilkårlig kode

Beskrivelse: Et problem med skadet minne ble løst gjennom forbedret minnehåndtering.

CVE-2018-4204: Richard Zhu (fluorescence) i samarbeid med Trend Micros Zero Day Initiative, funnet av OSS-Fuzz

Slik kontrollerer du hvilken versjon av Safari som er installert på Mac:

1. Åpne Safari.
  2. Velg Safari > Om Safari.
  3. Hvis den nyeste versjonen av Safari 11.1 er installert, ser du:
    Versjon 11.1 (11605.1.33.1.4) på OS X El Capitan 10.11.6
    Versjon 11.1 (12605.1.33.1.4) på macOS Sierra 10.12.6
    Versjon 11.1 (13605.1.33.1.4) på macOS High Sierra 10.13.4

Safari 11.1 (v. 11605.1.33.1.4, 12605.1.33.1.4 og 13605.1.33.1.4) inkluderer sikkerhetsinnholdet i Safari 11.1.

Informasjon om produkter som ikke produseres av Apple, eller om uavhengige nettsteder som ikke styres eller testes av Apple, gis uten anbefalinger eller bifall. Apple påtar seg ikke noe ansvar med hensyn til utvalg, ytelse eller bruk av tredjeparts nettsteder eller produkter. Apple har ingen forestillinger angående nøyaktigheten eller påliteligheten til tredjeparts nettsteder. Det finnes en iboende risiko ved bruk av Internett. Ta kontakt med leverandøren for å få mer informasjon. Andre firma- og produktnavn kan være varemerker for de respektive innehaverne.