Endre Siris stemme eller språk

Finn ut hvordan du endrer stemmen og språkene Siri bruker.

På iPhone, iPad eller iPod touch

Gå til Innstillinger > Siri og søk.

Trykk på Språk for å endre språket som Siri bruker for forespørsler og svar.

Trykk på Siri-stemme for å endre stemmen som Siri bruker.

Hvis du vil høre talte svar fra Siri på enheten din, trykker du på Innstillinger > Siri og søk > Siri-svar.

På Mac

Hvis du har en Mac med macOS Sierra eller nyere, går du til Apple-menyen  > Systemvalg og klikker på Siri. Her kan du velge følgende:

• Språk: Endre språket som Siri bruker for forespørsler og svar.
  • Stemmevariasjon: Endre variasjonen av språket som Siri bruker.
  • Siri-stemme: Endre stemmen som Siri bruker.
  • Taletilbakemelding: Slå på for å høre oppleste svar fra Siri. Hvis du slår av dette valget, kan du ikke høre oppleste svar, men får se Siris svar i Siri-vinduet.

På Apple Watch

Siri bruker samme språk og stemme på Apple Watch som du har konfigurert på iPhonen. På Apple Watch Series 3 og nyere kan du få Siri til å lese opp svarene. Gå til Innstillinger > Siri på Apple Watch.

På eldre Apple Watch-modeller viser Siri svarene på skjermen, med tekst eller bilder. Finn ut mer om Siri på Apple Watch.

På Apple TV 4K og Apple TV HD

Siri bruker samme språk som det du har konfigurert på Apple TV 4K eller Apple TV HD. Hvis du vil endre språket Siri bruker, går du til Innstillinger > Generelt. Under Siri velger du Språk og deretter språket du vil bruke.

Siri snakker ikke på Apple TV, men behandler forespørselen din og viser resultatene på skjermen.

Finn ut mer om Siri på Apple TV 4K eller Apple TV HD.