Endre Siris stemme eller språk

Finn ut hvordan du endrer stemmen og språkene Siri bruker.

Siri på iPhone, iPad, iPod touch og Mac

Du kan tilpasse Siri til å kjenne igjen forespørslene dine og svare med ulike språk, stemmer og dialekter. Du kan velge at Siri skal bruke et annet språk enn språket på enheten din.

Bruk Siri-innstillingene på enheten din for å endre stemmen og språket Siri bruker:

• iPhone, iPad eller iPod touch: Gå til Innstillinger > Siri og søk.
  • Mac bruker macOS Sierra eller nyere. Gå til Apple-menyen > Systemvalg og klikk på Siri.

Bruk språkinnstillingene til å endre språket Siri bruker for spørsmål og svar. Bruk Siri-stemme-innstillingen til å endre kjønnet eller dialekten Siri bruker.

Hvilke alternativer for kjønn og dialekt du kan velge for Siris stemme, avhenger av språket du har valgt. Noen språk har kanskje bare mannlig eller kvinnelig stemme, mens andre har begge. Enkelte språk, som engelsk, spansk og fransk, tilbyr ulike dialekter. Hvis du for eksempel bruker engelsk i USA, kan Siri snakke med amerikansk, britisk eller australsk aksent.

Finn ut mer om Siri på iPhone, iPad, iPod touch og Mac.

Siri på Apple Watch og Apple TV (4. generasjon) eller nyere

På Apple Watch kan Siri bruke språket og stemmen du har konfigurert på iPhone. Du må ha en Apple Watch Series 3 for at Siri skal snakke til deg. På eldre Apple Watch-modeller viser Siri svarene på skjermen, med tekst eller bilder. Finn ut mer om Siri på Apple Watch.

Med Apple TV (4. generasjon eller nyere) bruker Siri det samme språket som du har konfigurert på Apple TV. Siri snakker ikke på Apple TV. Finn ut mer om Siri på Apple TV (4. generasjon eller nyere)