Logg av iCloud på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac

Du kan logge av iCloud på én av enhetene dine, eller du kan logge av på alle enhetene dine for å slutte å bruke iCloud.

Når du logger av iCloud, blir du spurt om du vil beholde en kopi av informasjonen du lagrer i iCloud, på enheten din. Uansett hva du velger, forblir informasjonen din i iCloud. Du kan imidlertid ikke få tilgang til eller bruke følgende tjenester på enheten din etter at du logger av iCloud:

• Apple Pay, Apple Cash og Apple Card*
  • Hvor er?
  • Game Center
  • Hjem-appen for å styre HomeKit-enhetene dine
  • iCloud-sikkerhetskopi
  • iCloud Drive
  • iCloud-nøkkelring
  • iCloud Mail
  • iCloud-bilder
  • Siri-snarveier
  • Taleopptak
  • Delte albumer
  • Meldinger i iCloud
  • Påminnelser
  • Delte notater
  • Delte Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter
  • Oppdateringer av kontakter, kalendere, påminnelser, bokmerker og Safari-faner
  • Kontinuitet-funksjoner som Handoff, Universelle utklipp og Automatisk opplåsing med Apple Watch
  • Appdata for tredjepartsapper du har installert, som bruker iCloud

* Apple Cash- og Apple Card-kontoene dine er koblet til Apple-ID-en din. De kan ikke overføres til en annen Apple-ID, og det er ikke mulig å få tilgang til dem med en annen Apple-ID.

Når du logger av iCloud, blir du automatisk logget av App Store, iMessage og FaceTime. Du kan logge på med Apple-ID-en din for å fortsette å bruke App Store. Og du kan bruke iMessage og FaceTime med telefonnummeret ditt

Hvis du logger av iCloud og ikke beholder en kopi av dataene dine på enheten eller Macen din, har du ikke tilgang til disse dataene før du logger på iCloud igjen.

Logg av på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Rull ned til bunnen.
  3. Trykk på Logg av.
  4. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og trykk på Slå av.
  5. Slå av dataene du vil beholde en kopi av på enheten.
  6. Trykk på Logg av.
  7. Trykk på Logg av igjen for å bekrefte at du vil logge av iCloud.

Logg av på Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg.
  2. Klikk på Apple-ID, og klikk deretter på Oversikt. Hvis du bruker macOS High Sierra eller eldre, klikker du på iCloud.
  3. Klikk på Logg av.
  4. Hvis du vil beholde en kopi av iCloud-dataene dine på Macen din før du logger av, må du sørge for at du merker av i de riktige avkrysningsrutene. Deretter klikker du på Behold en kopi.
  5. Hvis du vil beholde en kopi av Safari-passordene dine på Macen, klikker du på Behold på denne Macen.

Logg av på Apple Watch

Når du logger av iCloud på en iPhone som er koblet sammen med Apple Watch, logges du automatisk av iCloud på Apple Watch.

Hvis du bruker en Apple Watch med Familieoppsett, kan du lese om hvordan du fjerner sammenkoblingen og sletter Apple Watch

Logg av på Apple TV

1. Gå til Innstillinger > Kontoer > iCloud.
  2. Velg Logg av.

Logg av iCloud for Windows.

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Logg av.