Logg av iCloud på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac

Du kan logge av iCloud på én av enhetene dine, eller du kan logge av på alle enhetene dine for å slutte å bruke iCloud.

Før du logger av iCloud, må du sørge for at du arkiverer eller kopierer informasjonen du lagrer i iCloud. Når du logger av iCloud, har du ikke tilgang til og du kan ikke bruke følgende tjenester på enhetene dine eller Macen din.

• Apple Payeller Apple Cash
  • Hvor er?*
  • Game Center
  • Hjem-appen for å styre HomeKit-enhetene dine
  • iCloud-sikkerhetskopi
  • iCloud Drive
  • iCloud-nøkkelring
  • iCloud Mail
  • iCloud-bilder
  • Siri-snarveier
  • Taleopptak
  • Delte albumer
  • Meldinger i iCloud
  • Delte notater
  • Delte Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter
  • Oppdateringer av kontakter, kalendere, påminnelser, bokmerker og Safari-faner
  • Kontinuitet-funksjoner som Handoff, Universelle utklipp og Automatisk opplåsing med Apple Watch
  • Appdata for tredjepartsapper du har installert, som bruker iCloud

* Hvor er? er Finn vennene mine, Finn iPhone og Finn Mac på iOS 12 eller eldre, og macOS Mojave eller eldre.

Når du logger ut av iCloud, blir du også automatisk logget ut av App Store, iMessage og FaceTime. Du kan fortsette å bruke disse tjenestene med Apple-ID-en din ved å logge på igjen separat. Slik logger du på App StoreiMessage og FaceTime. Hvis du ikke vil logge på med Apple-ID-en, kan du fortsette å bruke iMessage og FaceTime med telefonnummeret ditt.

Hvis du logger av iCloud og ikke beholder en kopi av dataene dine på enheten eller Macen din, har du ikke tilgang til disse dataene på enheten eller Macen før du logger på iCloud igjen.

Logg av på iPhone, iPad eller iPod touch

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Rull nedover og trykk på Logg av.
  3. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og trykk på Slå av.
  4. Slå av dataene du vil beholde en kopi av på enheten.
  5. Trykk på Logg av.
  6. Trykk på Logg av igjen for å bekrefte at du vil logge av iCloud.

Logg av på Mac

1. Velg Apple-menyen  > Systemvalg.
  2. Klikk på Apple-ID, og klikk deretter på Oversikt. Hvis du bruker macOS High Sierra eller eldre, klikker du på iCloud.
  3. Klikk på Logg av.
  4. Hvis du vil beholde en kopi av iCloud-dataene dine på Macen din før du logger av, må du sørge for at du merker av i de riktige avkrysningsrutene. Deretter klikker du på Behold en kopi.
  5. Hvis du vil beholde en kopi av Safari-passordene dine på Macen, klikker du på Behold på denne Macen.

Logg av på Apple Watch

Når du logger av iCloud på en iPhone som er koblet sammen med Apple Watch, logges du automatisk av iCloud på Apple Watch.

Logg av på Apple TV

1. Gå til Innstillinger > Kontoer > iCloud.
  2. Velg Logg av.

Logg av iCloud for Windows.

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Logg av.