Logg av iCloud på iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV eller Mac

Du kan logge av iCloud på én av enhetene dine, eller du kan logge av på alle enhetene dine for å slutte å bruke iCloud.

Før du logger av iCloud må du sørge for at du arkiverer eller kopierer informasjonen du lagrer i iCloud. Når du logger av iCloud, har du ikke tilgang til og du kan ikke bruke følgende tjenester på enhetene dine eller Mac-maskinen din.

• Apple Pay
  • Fjerntilgang til min Mac
  • Finn vennene mine
  • Finn iPhone eller Finn Mac
  • Game Center
  • Hjem-appen for å styre HomeKit-enhetene dine
  • iCloud sikkerhetskopi
  • iCloud Drive
  • iCloud-nøkkelring
  • iCloud Mail
  • iCloud-bildebibliotek
  • iCloud-bildedeling
  • Meldinger i iCloud
  • Delte notater
  • Delte Pages-, Numbers- og Keynote-dokumenter
  • Oppdateringer av kontakter, kalendere, påminnelser, bokmerker og Safari-faner
  • Kontinuitet-funksjoner som Handoff, Universelle utklipp og Automatisk opplåsing med Apple Watch
  • Appdata for tredjepartsapper du har installert, som bruker iCloud

Når du logger ut av iCloud, blir du også automatisk logget ut av App Store, iMessage og FaceTime. Du kan fortsette å bruke disse tjenestene med Apple-ID-en din ved å logge på igjen separat. Slik logger du på App StoreiMessage og FaceTime.Hvis du ikke vil logge på med Apple-ID-en, kan du fortsette å bruke iMessage og FaceTime med telefonnummeret ditt.

Hvis du logger av iCloud og ikke beholder en kopi av dataene dine på enheten eller Mac-maskinen din, har du ikke tilgang til disse dataene på enheten eller Mac-maskinen før du logger på iCloud igjen.

Logg av på iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du bruker iOS 10.3 eller nyere:

1. Gå til Innstillinger > [navnet ditt].
  2. Rull nedover og trykk på Logg av.
  3. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og trykk på Slå av.
  4. Slå av dataene du vil beholde en kopi av på enheten.
  5. Trykk på Logg av.
  6. Trykk på Logg av igjen for å bekrefte at du vil logge av iCloud.

Hvis du bruker iOS 10.2 eller eldre:

1. Gå til Innstillinger > iCloud.
  2. Rull nedover og trykk på Logg av.
  3. Trykk på Logg av.
  4. Trykk på Slett fra iPhone.
  5. Trykk på Behold eller Slett for data på iOS-enheten din, for eksempel iCloud-kalendere, Safari-data, påminnelser og kontakter.
  6. Skriv inn Apple-ID-passordet ditt, og trykk på Slå av.

Logg av på Mac

Hvis du bruker macOS High Sierra eller nyere:

1. Gå til Apple-menyen > Systemvalg > iCloud.
  2. Klikk på Logg av.
  3. Hvis du vil beholde en kopi av iCloud-dataene dine på Mac-maskinen din før du logger av, må du sørge for at du merker av i de riktige avkrysningsrutene. Deretter klikker du på Behold en kopi.
  4. Hvis du vil beholde en kopi av Safari-passordene dine på Mac, klikker du på Behold på denne Macen.

Logg av på Apple Watch

Når du logger av iCloud på en iPhone som er koblet sammen med Apple Watch, logges du automatisk av iCloud på Apple Watch.

Logg av på Apple TV

1. Gå til Innstillinger > Kontoer > iCloud.
  2. Velg Logg av.

Logg av iCloud for Windows.

1. Åpne iCloud for Windows.
  2. Klikk på Logg av.