Hvis Apple-ID-en din er nedtonet i Innstillinger

Hvis du går til Innstillinger på iPhone eller iPad og ikke kan trykke på Apple-ID-en din, har du kanskje slått på restriksjoner. Finn ut hvordan du sjekker om du har slått på restriksjoner for Apple-ID-en din, og hvordan du slår dem av.

Innhold og personvern er en del av Skjermtid. Den er utformet for å forhindre at barn gjør uønskede endringer på kontoen sin. Hvis du har slått på denne funksjonen og ønsker å gjøre endringer for kontoen din, kan du følge denne fremgangsmåten på iPhone eller iPad.

Hvis du ikke kan trykke på Apple-ID-en din

En iPhone som viser at eierens navn er nedtonet øverst i Innstillinger.
  1. Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid.

2. Trykk på Innhold og personvern.

3. Hvis Innhold og personvern er slått på, ruller du ned til Tillat endringer-delen.

4. Trykk på Kontoendringer og velg Tillat. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn Skjermtid-koden din.

Hvis du ikke kan trykke på andre alternativer i Innstillinger

1. Gå til Innstillinger og trykk på Skjermtid.

2. Trykk på Innhold og personvern.

ios-16-iphone-14-pro-settings-screen-time-content-and-privacy-restrictions-content-and-privacy-restrictions-on-allow-changes-section
  3. Hvis Innhold og personvern er slått på, ruller du ned for å sjekke om Ikke tillat er valgt for noen av innstillingene.

4. I så fall trykker du på innstillingen og velger Tillat. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn Skjermtid-koden din.

Hvis du er et barn i en familiegruppe

Hvis du er et barn i en familiegruppe og en forelder eller verge har konfigurert foreldrekontroll på enheten din, må du be personen om å skrive inn Skjermtid-koden for å tillate endringer i enhetsinnstillingene dine.